Voegmortels & Steenlijmen

CompleetBuiten heeft een uitgebreid assortiment voegmortels en steenlijmen voor jouw bestrating en terrastegels. Of je nu een nieuwe tuin wilt aanleggen, je tuin wilt verbouwen of restylen, bij CompleetBuiten vind je de oplossing. Profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering door heel Nederland!

Filteren

Voegmortels voor een strakke afwerking

Maak je bestrating helemaal af met een voegmortel. Een voegmortel zorgt voor een onkruidvrije voeg en geeft een mooie en strakke uitstraling aan je terras, tuinpad of oprit. Bij CompleetBuiten vind je diverse waterdoorlatende en niet-waterdoorlatende voegmortels voor alle soorten bestratingen, zoals betonnen, gebakken, natuurstenen of keramische bestratingen. Kies de perfecte mortel voor jouw project.

Soorten voegmortels

Ons assortiment omvat een breed scala aan voegmortels. GatorSand XP, LM Aqua en Aqua Color Joints zijn populaire hoogwaardige voegmortels. Deze voegmortels creëren een sterke voeg en zijn tegelijkertijd waterdoorlatend, waardoor er geen water in de voegen blijft staan. Ze zijn ook flexibel genoeg om mee te bewegen met eventuele krimp of uitzetting van de bestrating, waardoor scheuren worden voorkomen. Met een duurzame voeg geniet je jarenlang van een onkruidvrij terras!

Ben je op zoek naar een niet-waterdoorlatende voegmortel voor situaties waar de ondergrond niet drainerend is? CompleetBuiten heeft Varistone ZC in het assortiment, een cementgebonden voegmortel die geschikt is voor het inwassen van natuur- en betonsteen met zware verkeersbelasting.

Steenlijmen en kitten voor diverse toepassingen

Of het nu gaat om het lijmen van betonelementen, het fixeren van beton op asfalt of het afkitten van voegen, CompleetBuiten heeft een ruim aanbod aan sterke en gebruiksvriendelijke steenlijmen en kitten. Onze producten zijn van het kwalitatieve merk Varistone en geschikt voor verschillende situaties.

Soorten steenlijmen en kitten

In ons assortiment vind je diverse soorten steenlijmen en kitten, waaronder de bekende Varistone PU Fix. Deze Polyurethaan lijm is zeer geliefd bij zowel hoveniers als doe-het-zelvers. Het is een hoogwaardige steenlijm die ideaal is voor het verlijmen van verschillende steensoorten, zoals natuursteen, betonsteen, kalkzandsteen, gipsblokken en keramische steensoorten. De eenvoudig te verwerken steenlijm wordt veel gebruikt bij het verlijmen van stapelblokken.