De Stee

Welkom bij onze prachtige kapschuur De Stee met een unieke spantenkap. Gedragen door robuuste 145x145 mm staanders en verfraaid met ringbalken voor een stoer en stevig ontwerp, biedt deze kapschuur een perfecte mix van kracht en elegantie. Met zijn asymmetrische dak voegt het een speels element toe aan uw buitenruimte, terwijl het nog steeds die warme, landelijke uitstraling behoudt waar u naar op zoek bent.

Stel u voor hoe deze kapschuur uw buitenomgeving transformeert tot een gezellige en uitnodigende plek, waar familie en vrienden samenkomen om te genieten van het buitenleven.

Filteren

Kapschuur De Deel

Kapschuur De Stee is een kapschuur met een spantenkap. De stevige 145x145mm staanders en ringbalken geven de kapschuur een krachtige uitstraling, terwijl het asymmetrische dak zorgt voor zijn kenmerkende landelijke charme. De montage van de constructie verloopt vlot, onder andere dankzij de voorgeboorde schroefgaten en op maat gemaakte onderdelen. Kapschuur De Stee is verkrijgbaar in twee verschillende dieptes en meerdere breedtes.

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 500 t/m 1000 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 12 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken De Stee kapschuur

Ontwerp uw eigen kapschuur met de 3D app van Trendhout

Om uw kapschuur volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een ruime keuze aan modellen zal er altijd een kapschuur zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type kapschuur heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opberggedeelte. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn Kapschuur ontwerpen