Ancona

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning, maar wilt u ook een stijlvolle toevoeging aan uw huis? Dan is de aanbouwveranda Ancona van Trendhout precies wat u nodig heeft! Met zijn strakke vormgeving voegt de Ancona een eigentijdse uitstraling toe aan uw woning. Het overstekende dak aan de voorzijde zorgt niet alleen voor een moderne look, maar beschermt ook tegen regen en zon, zodat u het hele jaar door van buiten kunt genieten. Wat de Ancona echt uniek maakt, is het ontwerp zonder overstek aan de zijkanten. Hierdoor is deze veranda perfect geschikt om aan te bouwen bij een tussenwoning, zonder dat het ten koste gaat van de ruimte of het uitzicht. Met de aanbouwveranda Ancona creëert u niet alleen extra leefruimte, maar ook een plek waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven.

Filteren

Ancona aanbouwveranda

De aanbouwveranda Ancona presenteert zich met een strakke vormgeving en een overhangend dak aan de voorzijde. Opmerkelijk is dat dit type veranda geen overstek heeft aan beide zijkanten, wat het bij uitstek geschikt maakt voor bijvoorbeeld aanbouw bij een tussenwoning. De voorgeboorde schroefgaten kunnen netjes worden afgewerkt met de meegeleverde houten doken. De montage van de constructie verloopt snel en efficiënt, mede dankzij de voorgeboorde schroefgaten en op maat gesneden onderdelen. Aanbouwveranda Ancona is verkrijgbaar in twee verschillende dieptes en diverse breedtes.

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 370 t/m 900cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 40 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken Ancona veranda

Ontwerp uw eigen aanbouw veranda met de 3D app van Trendhout

Om uw aanbouw veranda volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit veel modellen zal er altijd een model aanbouwveranda naar wens tussen zitten! Zodra u een type aanbouw veranda gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen zoals ramen of een lichtkoepel. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen