Trippel T

Ontdek de verfijnde wereld van Trippel T terrastegels, een indrukwekkend staaltje vakmanschap van MBI de Steenmeesters. Deze bestrating is doordrenkt met innovatie, voorzien van een hoog gepigmenteerde toplaag met een beschermingsfactor van 25, en maakt gebruik van de grensverleggende Inuancia-technologie voor een esthetische ervaring als geen ander.

De Inuancia-technologie, toegepast op Trippel T, brengt bestrating naar een nieuw niveau door middel van geavanceerde kleurverdieping en nuance. Deze technologie biedt niet alleen levendige kleurschakeringen, maar voegt ook een ongekende diepte en textuur toe aan elke tegel. Hierdoor ontstaat een visueel rijke en natuurlijk ogende bestrating die de tand des tijds trotseert.

Trippel T is verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder 60x60, 80x80 en 100x100 cm, en biedt daarmee een scala aan mogelijkheden om uw buitenruimte op unieke wijze vorm te geven. De verschillende diktes, zoals 4 cm voor terrassen en tuinpaden en een robuuste 2Drive-uitvoering van 6 cm voor opritten, zorgen voor een veelzijdige toepassing.

De sublieme uitstraling van Trippel T, met een klein microfacet op de tuintegels, voegt een verfijnde textuur toe aan uw bestrating, waardoor een eigentijdse esthetiek ontstaat. Trippel T is niet alleen een visuele traktatie, maar ook een bewijs van een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding, waardoor hoogwaardige bestrating voor iedereen toegankelijk wordt, ongeacht het budget.

Investeer in de tijdloze allure van Trippel T van MBI de Steenmeesters en ervaar niet alleen de duurzaamheid en stijl, maar ook de innovatie van Inuancia-technologie die elke tegel tot een kunstwerk maakt in uw buitenruimte.

Filteren