Trommelkasseien

Trommelkasseien Trommelkasseien zijn stenen die machinaal getrommeld en daardoor beschikken over afgeronde hoeken en randen, waardoor deze steen een nostalgische look krijgt. Smit Compleet Buiten biedt een prachtig assortiment trommelkasseien in diverse formaten en kleuren die zich tevens erg goed laten combineren met verschillende formaten voor een speels effect. Zo is er voor elke toepassing of sfeer van uw tuin, terras of oprit een geschikte trommelsteen bij ons te vinden. U bent u van harte welkom op één van onze sfeervolle showrooms en showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord om u op uw gemak te laten inspireren door ons complete aanbod trommelkasseien. En met meer dan 45 jaar ervaring krijgt ook nog eens het beste advies!

Filteren

Trommelkasseien

De karakteristieke nostalgische uitstraling van trommelkasseien geven uw tuin een tijdloze uitstraling. De getrommelde bestrating ademt geschiedenis en karakter uit.

Passend bij elke stijl: Of je nu een landelijke oase, een romantische plek, een cottage-tuin of een mediterrane droom wilt creëren, deze kasseien passen bij elke tuinstijl.

Deze stenen ademen een tijdloze sfeer uit die doet denken aan de charmante straatjes en pleinen van weleer. Maar wat maakt ze zo bijzonder?

Het geheim achter hun karakteristieke nostalgische uitstraling is het zorgvuldige trommelproces waaraan ze worden onderworpen. Deze stenen worden in een trommel geplaatst en ondergaan een wonderbaarlijke transformatie. Tijd, wrijving en schuring zorgen ervoor dat ze subtiele slijtageplekken krijgen, dat hun hoeken worden afgerond en dat hun oppervlak een rustieke patina krijgt. Hierdoor ontstaat een authentieke schoonheid die doet denken aan vervlogen tijden en die elke steen uniek maakt.

Beschikbare formaten

Trommelkasseien zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, waaronder:

  • Waalformaat 5x20x7 cm
  • 21x14x7 cm
  • 20x30x6 cm

Deze verschillende formaten bieden u de vrijheid om prachtige patronen te creëren en uw eigen unieke stijl te realiseren.

Harmonie in tuinstijlen

Trommelkasseien zijn veelzijdig en passen perfect bij verschillende tuinstijlen, waaronder:

  • Landelijk
  • Romantisch
  • Cottage
  • Mediterraan

Of u nu een vleugje geschiedenis aan uw tuin wilt toevoegen of een eigentijdse ruimte met een nostalgische twist wilt creëren, deze stenen zullen schitteren. Ze brengen een tijdloze en authentieke ambiance in uw buitenruimte en harmoniëren prachtig met groen.

Bekijk ook Trommelkasseien ook de overige pagina’s in onze categorie getrommelde bestrating. En wanneer u het assortiment trommelstenen in het echt wilt bekijken bent u van harte welkom bij één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze vakbekwame medewerkers zijn u graag van dienst.