Zadeldak XL

Het premium zadeldak met sporenkap vormt het pronkstuk van dit buitenverblijf, waar esthetiek en functionaliteit samenkomen. Ondersteund door robuuste staanders en rinkbalken van 145x145 mm, straalt dit ontwerp kracht en duurzaamheid uit. Met een perfecte combinatie van elegantie en stevigheid biedt dit buitenverblijf een ideale ruimte voor ontspanning en vermaak, waar kwaliteit en schoonheid hand in hand gaan.

Filteren

Overkapping met Zadeldak XL

Het Zadeldak XL staat synoniem voor premium kwaliteit met zijn imposante sporenkap. Dankzij slimme details zoals voorgeboorde schroefgaten, op lengte afgekorte onderdelen en zwaluwstaartverbindingen is de constructie snel en moeiteloos op te bouwen. Bovendien worden de voorgeboorde schroefgaten netjes afgewerkt met de bijgeleverde houten doken. Met robuuste 145x145mm staanders en ringbalken straalt dit buitenverblijf zowel fraai als robuustie uit. Zadeldak XL biedt keuze uit twee verschillende dieptes en diverse breedtes, waardoor er voor elke buitenruimte een passende oplossing is.

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 300 t/m 1200 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 36 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken van Zadeldak XL

Ontwerp uw eigen Zadeldak overkapping met de 3D app van Trendhout

Om uw Zadeldak overkapping volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een breed scala aan modellen zal er altijd een Zadeldak overkapping zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type Zadeldak overkapping heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opslag ruimte in de vorm van een schuurtje?. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn zadeldak overkapping ontwerpen