Half open schutting

Bent u op zoek naar een half open schutting voor uw tuin? Bij Smit Compleet Buiten vindt u een ruim assortiment half open tuinschermen van diverse materialen, kleuren en afmetingen. Of u nu op zoek bent naar kant-en-klare schuttingen of de voorkeur geeft aan het zelf maken van een schutting, bij ons vindt u een ruime keuze aan schuttingplanken, schuttingspalen en alle benodigde accessoires. Al onze producten zijn van A-kwaliteit en worden bovendien snel en rechtstreeks bij u thuisbezorgd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren

Privacy met een vleugje licht

Half open schuttingen bieden een unieke en aantrekkelijke oplossing voor tuinafscheidingen. Ontdek de perfecte balans tussen privacy en licht met onze halfopen schuttingen. Geniet van een knusse tuin zonder in te leveren op de helderheid en ventilatie. Een harmonieuze oplossing voor uw tuin of terras. Bij Smit Compleet Buiten vindt u een uitgebreid assortiment half open schuttingen die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse houten uitstraling, een moderne composiet optie of juist een stoere en industriële uitstraling van een metalen half open schutting,wij hebben het allemaal.

Half open schuttingen kopen

Het kiezen van de juiste half open schutting kan de totale uitstraling en sfeer van uw tuin veranderen en versterken, wat het een waardevolle investering maakt voor uw woning. Als u hier nog wat extra hulp bij nodig heeft neem dan gerust contact op met onze klantenservice of breng een bezoek aan één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst.