GeoCorso

GeoCorso is een gloednieuwe toevoeging aan ons assortiment kleurechte betontegels en is beschikbaar vanaf medio begin 2024. Deze nieuwe innovatieve bestrating, vervaardigd door de MBI de Steenmeesters, belooft een opvallende keuze te worden voor de buitenruimte.

GeoCorso kenmerkt zich door een strakke uitstraling met randen zonder facet, waardoor uw buitenruimte een moderne en tijdloze uitstraling krijgt. GeoCorso biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een verfijnde stijl die naadloos aansluit bij hedendaagse tuin ontwerpen.

Maar wat GeoCorso echt bijzonder maakt, zijn de prachtige nieuwe kleurnuances die met de nieuwste Inuancia-technologie worden vervaardigd. Hierdoor ontstaat een rijke, levendige kleurweergave die de steen een uniek karakter geeft en uw buitenruimte verrijkt met een rijke elegantie.

GeoCorso van MBI de Steenmeester is een toonbeeld van vakmanschap en innovatie voor uw buitenruimte. Deze prachtige steen is evenals alle overige GeoStenen voorzien van een kleurechte toplaag met een beschermingslaag van factor 40, waardoor het niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook bestand tegen de tand des tijds.

Met GeoCorso kunt u kiezen uit diverse formaten, waardoor het aan al uw projectbehoeften voldoet. De tegel is verkrijgbaar in een 2-tal verschillende diktes, zoals 4 cm, ideaal voor terrassen en tuinpaden, en een 2Drive uitvoering van 6 cm die specifiek geschikt is voor opritten. Deze veelzijdigheid maakt GeoCorso geschikt voor diverse toepassingen in uw buitenomgeving.

Begin 2024 zijn GeoCorso tuintegels tijdelijk alleen leverbaar in de formaten 60x60, 80x80 en 100x100 cm. Echter, gedurende het jaar zullen er nog meer formaten worden toegevoegd aan het GeoCorso assortiment, waaronder 30x60, 40x80 en 20x30 cm. Deze variëteit aan formaten biedt u de flexibiliteit om GeoCorso aan te passen aan diverse ontwerpen en projecten.

Kies voor GeoCorso en ontdek de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en innovatie voor al uw buitenprojecten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren