Offerte aanvragen voor sierbestrating bij CompleetBuiten

Ben je een particulier of een bedrijf en wil je een grote bestelling plaatsen? Bij CompleetBuiten hanteren we scherpe prijzen, maar het kan interessant zijn om een offerte aan te vragen bij grotere aantallen. Maak gebruik van onze offerte module om een offerte aan te vragen.

Op elke productpagina vind je een "Offerte aanvragen" knop. Voeg alle gewenste artikelen toe door op deze knop te klikken en stuur vervolgens je offerte aanvraag in.

Voeg eventuele informatie over de leveringslocatie en speciale wensen toe in het opmerkingenveld. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op om de offerte te bespreken.

Meest gestelde vragen

Een offerte aanvragen voor grotere aantallen, hoe doe ik dat?

Een offerte voor grotere aantallen aanvragen kun je doen door de gewenste producten in je winkelwagen te plaatsen, daarna op ''offerte aanvragen" te klikken en vervolgens de verdere stappen te volgen.

Hoe lang duurt het voor ik reactie krijg op een offerteaanvraag?

Binnen 2 werkdagen na het ontvangen van jouw offerteaanvraag zullen wij deze in behandeling nemen en per mail reageren.

Wat is de geldigheidsduur van mijn offerte?

Alle offertes van Compleetbuiten.nl hebben een geldigheidsduur van 3 weken na dagtekening, tenzij in de offerte een ander termijn voor aanvaarding is gesteld. Een offerte vervalt indien het product waarop de offerte betrekking heeft in de tussentijd niet meer beschikbaar is.

Altijd het beste advies

  • Bereikbaar ma t/m za van 08:30 - 17:00 uur
  • Stuur een e-mail
    Je kunt ons mailen via info@compleetbuiten.nl
  • Stuur een whatsapp
    Chat met onze adviseurs via 31561451252
  • Of bezoek een vestiging
    Onze adviseurs staan voor je klaar