GeoProArte

GeoProArte® van het gerenommeerde merk MBI vertegenwoordigt de nieuwste generatie sierbestrating, waarbij ultiem design samengaat met ongeëvenaarde duurzaamheid. Deze tegels combineren een robuuste betonnen basis met een hoogwaardige digitale toplaag voor een verbluffend resultaat. Laat u op deze pagina inspireren door ons prachtige assortiment designtegels.
Filteren

Levendige ontwerpen op GeoProArte® tuintegels

GeoProArte® tuintegels bieden een unieke combinatie van beton en de uitstraling van keramische tegels. Met baanbrekende technologie worden deze terrastegels voorzien van levensechte keramische designs die niet te onderscheiden zijn van echt. De innovatieve design techniek maakt het mogelijk om de pracht van natuursteen, hout en andere materialen te evenaren op betontegels. GeoProArte® tuintegels zijn bestand tegen verkleuring, extreem krasbestendig, gemakkelijk te installeren en buitengewoon duurzaam. Door te kiezen voor GeoProArte® tuintegels, realiseert u een luxueus, onderhoudsarm en milieuvriendelijk terras of pad. Deze hoogwaardige sierbestrating biedt exclusieve betontegels met de elegantie van keramiek en de betaalbaarheid van beton.

Ultieme bescherming met Protection Plus Factor 90

De GeoProArte® tuintegels zijn uitgerust met de krachtige Protection Plus Factor 90. Deze geavanceerde 4-laagse bescherming biedt optimale weerstand tegen diverse weersomstandigheden en vlekken. Zelfs vloeistoffen en zuren hebben weinig kans om blijvende sporen achter te laten. Dankzij deze hoogwaardige beschermende laag is de GeoProArte® gemakkelijk te reinigen (easy to clean), waardoor u jarenlang kunt genieten van deze duurzame en stijlvolle tuintegels.

Ontdek de veelzijdige GeoProArte® Collectie

GeoProArte® biedt een uitgebreide selectie van keramische designs en kleuren, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Van natuurgetrouwe hout-, quartz- en hardsteenlooks tot prachtige industriële ontwerpen en gevarieerde mozaïeken, deze tuintegels dragen niet voor niets de naam 'De Nieuwe Rembrandt'. Bovendien heeft MBI met GeoProArte® de prestigieuze German Design Award 2022 gewonnen.

De GeoProArte® collectie bestaat momenteel uit 10 prachtige series:

  • GeoProArte® Serie Anticum: Deze terrastegels bieden een natuurlijke en luxueuze uitstraling, verkrijgbaar in 3 kleuren en diverse afmetingen, inclusief het populaire gigaformaat 100x100 cm.
  • GeoProArte® Serie Concert: Verkrijgbaar in 2 natuurlijke genuanceerde kleuren, Wolf Grey en Tabacco, en verschillende afmetingen, waaronder de gangbare 80x80x4 cm.
  • GeoProArte® Serie Flowers: Decoratieve tuintegels met bloemdesigns, beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen en het gangbare formaat van 60x60x4 cm.
  • GeoProArte® Serie Mosaic: Creëer een mediterrane sfeer met deze tuintegels, verkrijgbaar in het formaat 60x60x4 cm en in 2 kleuren.
  • GeoProArte® Serie Naturals: Met natuurlijke aders en kleurnuances, verkrijgbaar in 3 designs en verschillende formaten.
  • GeoProArte® Serie Stones: Tijdloze hardsteenlook, geschikt voor zowel moderne als klassieke tuinen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.
  • GeoProArte® Serie Tundra: Kenmerkend door stoere, natuurlijke kleurnuances, passend bij moderne en industriële tuinen, verkrijgbaar in 3 trendy kleuren.
  • GeoProArte® Serie Wood: Houtdesign tuintegels met een speciale nerf textuur, verkrijgbaar in plankformaat en diverse kleuren.
  • GeoProArte® Serie Steel: Levensechte steeldesigns in diverse formaten en kleuren, perfect voor moderne tuinen.
  • GeoProArte® Serie Cloud: Een gloednieuwe serie die bestaat uit een verfijnde collectie designtegels, geïnspireerd door de subtiliteiten van wolkenpatronen, waardoor een natuurlijke en elegante sfeer wordt gecreëerd. Beschikbaar in een scala aan kleuren, waaronder Stormy Grey, Ice White, Desert Cream en Cloudy Grey, en in diverse formaten, waaronder 60x60x4 cm, 80x60x4 cm en 100x100x6 cm.

Elke serie biedt unieke mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren tot een ware oase van stijl en schoonheid.

Benieuwd hoe GeoProArte® wordt gemaakt? Bekijk de GeoProArte video

Ontdek onze prachtige Experience Centers

Wilt u onze uitgebreide collectie GeoProArte® tuintegels in het echt bekijken? Dat kan! We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze inspirerende Experience Centers in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Laat u verrassen en deskundig adviseren in een sfeervolle omgeving. Met meer dan 45 jaar ervaring staan we klaar om je eerlijk en vakkundig advies te geven bij Smit Compleet Buiten!