Palermo XXL

Maak kennis met het indrukwekkende Buitenverblijf Palermo XXL. Deze grotere variant van Buitenverblijf Palermo straalt luxe uit met robuuste staanders en een dikkere ringbalk, wat een solide basis vormt voor jouw outdoor oase. Bewonder de naadloze afwerking zonder zichtbare schroeven, dankzij het innovatieve ontwerp en de verfijnde zwaluwstaartverbinding. Verrijk je buitenruimte met een statement van stijl en duurzaamheid, en omarm het moderne leven in volle pracht.

Filteren

Overkapping Palermo XXL

Het buitenverblijf Palermo XXL belichaamt een modern en strak ontwerp, gekenmerkt door een plat dak. Dit ruimere broertje van het Buitenverblijf Palermo onderscheidt zich door robuustere staanders en een dikkere ringbalk. De montage van de constructie verloopt moeiteloos en snel, mede dankzij vooraf geboorde schroefgaten en op maat gesneden onderdelen, alsmede het gebruik van zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen. Dankzij het ingenieuze ontwerp blijven schroeven aan de buitenzijde van de constructie onzichtbaar. Buitenverblijf Palermo XXL is standaard verkrijgbaar in vier verschillende dieptematen en een breed scala aan breedtes!

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 310 t/m 1200 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 31 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken Palermo XXL overkapping

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen