De Hoeve XL

Betreedt de wereld van exclusieve schoonheid en vakmanschap met onze premium kapschuur, compleet met een sporenkap die een vleugje elegantie toevoegt aan elke buitenruimte. Met zijn unieke getoogde schoren en asymmetrische dakontwerp straalt deze kapschuur een charmante, landelijke uitstraling uit die direct de aandacht trekt.

Filteren

Kapschuur De Hoeve XL

Kapschuur De Hoeve XL is een hoogwaardige kapschuur met een sporenkap. De opbouw van de constructie verloopt snel en moeiteloos, mede dankzij de voorgeboorde schroefgaten en op maat gemaakte onderdelen, en door het gebruik van zwaluwstaartverbindingen. De voorgeboorde schroefgaten kunnen netjes worden afgewerkt met de meegeleverde houten doken. De gebogen schoren en het asymmetrische dak dragen bij aan de charmante landelijke uitstraling van de kapschuur. Kapschuur De Hoeve XL is verkrijgbaar in twee verschillende dieptes en meerdere breedtes.

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 400 t/m 1200 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 57 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken De Hoeve XL kapschuur

Ontwerp uw eigen kapschuur met de 3D app van Trendhout

Om uw kapschuur volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een ruime keuze aan modellen zal er altijd een kapschuur zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type kapschuur heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opberggedeelte. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn Kapschuur ontwerpen