De Heerd

Stap binnen in de wereld van tijdloze schoonheid en functionaliteit met onze kapschuur De Heerd met een sporenkap. Met zijn imposante groot overstek aan de voorzijde, biedt deze kapschuur niet alleen beschutting, maar ook een uitnodigend welkom. Ondersteund door robuuste staanders en versterkt door ringbalken, staat deze kapschuur als een baken van duurzaamheid en stijl in uw buitenruimte.

Filteren

Kapschuur De Heerd

Kapschuur De Heerd is een kapschuur met een sporenkap. Het ruime overstek aan de voorkant geeft deze kapschuur zijn unieke en herkenbare uitstraling. De kapschuur is voorzien van stevige 145x145mm staanders en ringbalken. De montage van de constructie verloopt snel en eenvoudig, onder andere door de op maat gemaakte onderdelen. Kapschuur De Heerd is verkrijgbaar in één diepte en verschillende breedtes.

  • Diepte 400 cm
  • Breedtes 500 t/m 1200 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 6 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken De Heerd kapschuur

Ontwerp uw eigen kapschuur met de 3D app van Trendhout

Om uw kapschuur volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een ruime keuze aan modellen zal er altijd een kapschuur zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type kapschuur heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opberggedeelte. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn Kapschuur ontwerpen