De Hofstee XXL

Betreedt de wereld van exclusieve schoonheid en vakmanschap met onze premium kapschuur, compleet met een sporenkap die een vleugje elegantie toevoegt aan elke buitenruimte. Met zijn unieke getoogde schoren en asymmetrische dakontwerp straalt deze kapschuur een charmante, landelijke uitstraling uit die direct de aandacht trekt.

Filteren

Kapschuur Hofstee XXL – Buitenverblijf

Kapschuur De Hofstee XXL is het grootste model kapschuur. Deze kapschuur wordt geleverd met stevige 190x190mm staanders en ringbalken, wat resulteert in een solide en authentieke uitstraling. De montage van de constructie verloopt eenvoudig en snel, mede dankzij de voorgeboorde schroefgaten en op maat gemaakte onderdelen, en door het gebruik van zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen. Kapschuur De Hofstee XXL is verkrijgbaar in twee verschillende dieptes en meerdere breedtes.

  • Diepte 500 / 600 cm
  • Breedtes 650 t/m 1500 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 12 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken De Hofstee XXL kapschuur

Ontwerp uw eigen kapschuur met de 3D app van Trendhout

Om uw kapschuur volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een ruime keuze aan modellen zal er altijd een kapschuur zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type kapschuur heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opberggedeelte. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn Kapschuur ontwerpen