Rabatplanken

Ontdek de veelzijdigheid van rabatplanken bij Smit Compleet Buiten. Onze collectie biedt hoogwaardige, duurzame rabatplanken die perfect zijn voor gevelbekleding, schuttingen en wanddecoratie. Kies uit verschillende materialen en stijlen, allemaal ontworpen voor langdurige schoonheid en functionaliteit. Profiteer vandaag nog van onze scherpe prijzen en snelle levering.
Filteren

Rabatplanken: Variatie in Stijl en Lengte voor uw Gevelbekleding

Rabatplanken zijn een uitstekende keuze voor het bekleden van gevels en wanden, en ze komen in diverse stijlen en lengtes voor om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hieronder beschrijven we de beschikbare rabatplanken, inclusief stijl en lengte:

Vuren Geschaafd Rabat:

Enkel Rabat:

Enkel rabatplanken zijn rechttoe rechtaan en bieden een strakke uitstraling.

Overhangend Rabat:

Overhangende rabatplanken hebben een elegant overhangend profiel, wat diepte en schaduw aan de gevel toevoegt.

Dubbel Rabat:

Dubbel rabat combineert twee overlappende lagen voor extra dimensie en een traditionele uitstraling.

Zweeds Rabat:

Zweeds rabat, ook bekend als potdekselplanken, heeft een unieke, licht aflopende vorm die zowel praktisch als stijlvol is.

Design Rabat:

Design rabatplanken voegen een moderne twist toe aan je gevelbekleding en zijn beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes.

Vuren Zweeds Rabat Zwart:

Zweeds rabatplanken in zwart voegen een eigentijdse en gedurfde uitstraling toe aan je gevel. Ze zijn beschikbaar in lengtes van 300 cm, 400 cm en 500 cm.

Douglas Rabat:

Douglas rabatplanken zijn duurzaam en geschikt voor buiten. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, waaronder design en Zweeds rabat, zowel geschaafd als ruw.

Thermogarant Design Rabat en Zweeds Rabat:

Thermogarant rabatplanken bieden niet alleen een unieke uitstraling, maar zijn ook behandeld om bestand te zijn tegen de elementen. Deze hoogwaardige tuinplanken zijn beschikbaar in diverse lengtes, waaronder 200 cm, 300 cm, 400 cm en 500 cm.

De mogelijkheden van rabatplanken zijn eindeloos

Of u nu op zoek bent naar een traditionele, moderne, of gedurfde gevelbekleding, rabatplanken bieden een scala aan mogelijkheden. Met verschillende lengtes kunt u uw project op maat maken en de gewenste uitstraling bereiken. Van klassieke vuren rabatplanken tot eigentijdse zwarte Zweeds rabatplanken, de keuze is aan u om uw gevel te transformeren en een stijlvolle, duurzame afwerking te creëren.

Bezoek onze Experience Centers

Wilt u graag ons assortiment rabatplanken in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom in één van onze sfeervolle Experience Centers in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord om u te laten inspireren en adviseren. Ons vakkundige verkoopteam staat voor u klaar om u vrijblijvend van persoonlijk en deskundig advies te voorzien.