Verona

Stap in de wereld van verfijnde elegantie met ons moderne en strak vormgegeven buitenverblijf. Elk detail is doordacht, met strakke boeidelen vervaardigd uit het prachtige Red Cedar hout, dat niet alleen voor een eigentijdse uitstraling zorgt, maar ook getuigt van hoogwaardig vakmanschap. Het resultaat is een buitenverblijf dat niet alleen een statement maakt in modern design, maar ook een warme en duurzame sfeer toevoegt aan uw buitenruimte.

Filteren

Overkapping Verona

Het buitenverblijf Verona presenteert zich als een modern en strak ontwerp met een plat dak. De boeidelen zijn vervaardigd van duurzaam Red Cedar, wat bijdraagt aan de eigentijdse uitstraling. Verkrijgbaar in zowel linker- als rechtermodellen, waarbij de positie van de omklede (dikke) staanders de leidraad vormt. Dankzij de slimme constructie kan een vrije overspanning van bijna 6 meter worden gerealiseerd. De montage van de constructie verloopt vlot en eenvoudig, onder andere dankzij de vooraf geboorde schroefgaten en op maat gesneden onderdelen, alsmede het gebruik van zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen. Buitenverblijf Verona is verkrijgbaar in twee verschillende dieptes en diverse breedtes.

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 400 t/m 910 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 30 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken Verona overkapping

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen