Overkapping met plat dak

Ontdek de perfecte mix van functionaliteit en stijl met Trendhout overkappingen met plat dak bij CompleetBuiten. Als toonaangevende dealer van Trendhout bieden wij hoogwaardige overkappingen die jouw buitenruimte transformeren tot een elegant toevluchtsoord, ongeacht welk seizoen. Trendhout staat garant voor duurzaamheid, en de diverse uitvoeringen laten je kiezen voor een minimalistische look of extra details. Personaliseer jouw buitenverblijf met opties zoals overstek en sierklossen, en kies uit flexibele afmetingen en maatwerkopties.

CompleetBuiten begeleidt je bij het selecteren van de perfecte overkapping met een plat dak die naadloos aansluit bij jouw wensen. Transformeer jouw tuin in een oase van stijl en comfort met Trendhout en CompleetBuiten. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze showroom voor een inspirerende ervaring. Jouw buitenplezier begint hier! Alles voor een CompleetBuiten.

Filteren
Trendhout buitenverblijven met plat dak

Overkappingen met plat dak
Overzicht beschikbare uitvoeringen
Kies je voor een buitenverblijf met plat dak? Je kan dan kiezen uit 10 verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering is beschikbaar in een aantal dieptes en breedtes. De uitvoeringen verschillen met name op de volgende punten:

• De aanwezigheid van een overstek (in hoeverre, en aan welke zijdes, een dak oversteekt).
• Het gebruik van sierklossen. Deze zitten in een eventueel overstek verwerkt.
• Het formaat van de palen en overige constructie onderdelen.
• Het aantal standaard beschikbare breedtes en dieptes.
• Constructiegaten wel of niet voorgeboord.
• De prijsklasse. Deze hangt o.a. af van de houtmaten en van de gebruikte verbindingen.
Hieronder staat een overzicht van de beschikbare uitvoeringen weergegeven. De onderlinge verschillen zijn grotendeels zichtbaar in deze afbeeldingen. Kijk voor een toelichting in de tabel hieronder.

Sierbestatingshop

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen