Aluminium schutting

Een aluminium schutting biedt absolute privacy en een moderne look aan uw tuin of oprit. Met onze DuoFuse schuttingsystemen van duurzaam aluminium bent u verzekerd van een jarenlange onderhoudsarme schutting. Wij leveren voordelig en veelal binnen 5 werkdagen door heel Nederland, zodat u snel met uw tuinproject kunt beginnen.

Filteren

DuoFuse aluminium schuttingen en tuindeuren

Laat uw tuin stralen met de prachtige uitstraling en hoogwaardige kwaliteit van onze DuoFuse aluminium schuttingen. Deze schuttingen zijn vervaardigd met hoogwaardig aluminium, waardoor ze niet alleen duurzaam en stevig zijn, maar ook een elegant en eigentijds ontwerp hebben. Het aluminium materiaal is bestand tegen de elementen, zoals regen, wind en uv-straling, en behoudt zijn kwaliteit en uitstraling gedurende vele jaren. Dit betekent dat uw aluminium tuinscherm er jarenlang prachtig uit zal blijven zien, terwijl het praktisch geen onderhoud vergt. Aluminium tuinschermen kunnen op elke ondergrond geplaatst worden, of het nu aarde of betegeling is en is zeer goed met hout en betonnen tuinmaterialen te combineren. Kortom, schuttingen van aluminium met een tand- en groef plankensysteem zijn de ideale keuze voor uw moderne onderhoudsarme tuin. Ze bieden duurzaamheid, onderhoudsgemak en talloze mogelijkheden om uw tuin naar wens in te richten.

Tand en groef plankensysteem aluminium

Onze aluminium tuinschermen met tand- en groefplanken zijn het duurzame en modulaire alternatief voor hardhouten tuinschermen. Tand- en groefplanken zijn ontworpen voor een klassieke, naadloze uitstraling in uw tuin. Ze hebben een traditioneel ontwerp waarbij de ene plank een inkeping (de "tand") heeft die perfect past in de uitsparing (de "groef") van de aangrenzende plank. Deze perfecte pasvorm zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, maar biedt ook privacy en een tijdloze uitstraling.

De tijdloze plankenstructuur van deze aluminium schutting past bij vele tuinstijlen. De aluminium schutting planken zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk Grey RAL 7030 en Black RAL 7021.

Het tand- en groef plankensysteem van Duofuse® maakt deel uit van een compleet systeem met alle benodigde accessoires en hulpstukken. Naast de planken en palen vindt u in ons uitgebreide assortiment afdekkapjes, U-profielen in verschillende maten, interne paalhouders en poorten met poortpalen. Dit handige systeem met tand- en groefplanken maakt het ook mogelijk om tuinpoortjes te creëren, bloemperken en bakken aan te leggen of een terras af te sluiten.

Aluminium schuttingdeur

Het Duofuse tand en groef plankensysteem omvat ook aluminium schuttingdeuren en schuttingpalen in dezelfde uitvoering. Naast hun functionaliteit en stijlvolle uitstraling, bieden deze aluminium tuinpoorten ook een hoog niveau van beveiliging. Met hun stevige constructie en betrouwbare vergrendelingssystemen zorgen ze voor gemoedsrust en bescherming van je tuin en eigendommen. Kortom, als je op zoek bent naar een schuttingdeur die zowel stevig als duurzaam is, en tegelijkertijd een prachtige aanvulling vormt in je tuin, zijn de bijpassende aluminium schuttingdeuren van Duofuse de ideale keuze. Met hun uitstekende weerbestendigheid, stijlvolle uitstraling en betrouwbare beveiliging, zullen ze zeker aan al uw verwachtingen voldoen.

Eenvoudige montage met U-sponningen

Het slimme montagesysteem van DuoFuse maakt gebruik van U-sponningen die aan de stevige aluminium palen worden bevestigd. In deze U-sponningen worden de tand-en-groefplanken moeiteloos geschoven. Dit resulteert in een naadloze, strakke afwerking die zowel functioneel als zeer stijlvol is. Zelfs als u geen ervaren klusser bent, kunt u met vertrouwen en gemak een prachtige aluminium schutting realiseren.

Vraag vandaag nog een offerte aan of kom langs

Vraag eenvoudig en snel online een offerte aan of kom gerust eens langs op één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze vestigingen zijn gemakkelijk te bereiken en bieden voldoende parkeergelegenheid. Dus aarzel niet om langs te komen en onze producten en service zelf te ervaren. Of u nu inspiratie wilt opdoen, advies nodig heeft of direct een offerte wilt aanvragen, ons team staat voor u klaar om u te helpen en uw tuinproject tot een succes te maken.