GeoCeramica Marmerlook

Transformeer uw tuin in een oase van luxe met onze GeoCeramica® Marmer Look tuintegels. Deze prachtige tegels brengen de weelde van echt marmer naar uw buitenruimte, zonder de prijs en het onderhoud. De karakteristieke aders en glanzende oppervlakken geven een tijdloze allure, terwijl de duurzaamheid en het onderhoudsgemak u de vrijheid geven om te genieten. Ontdek de perfecte balans tussen luxe en praktisch comfort voor je tuin of terras met GeoCeramica® van MBI De Steenmeesters.
Filteren

Profiteren van de talloze voordelen van Marmer Look GeoCeramica® tuintegels

Met Marmer Look keramische tuintegels krijgt u niet alleen een ongekende duurzaamheid, maar ook tijdloze elegantie. Deze keramiek op beton tegels doorstaan slijtage, vorst, krassen en vlekken met gemak, terwijl ze hun prachtige uitstraling behouden. De veelzijdigheid van marmerlook keramische tuintegels maken ze perfect voor verschillende tuinstijlen. Dankzij de moderne technologie waarmee deze tuintegels mee worden geproduceerd, brengen ze de pracht van echt marmer tot leven..

GeoCeramica® vertegenwoordigt het beste van twee werelden. Het combineert een hoogwaardige keramische tegel met een sterke Stabikorn®-drager. Deze betonnen onderlaag maakt een relatief eenvoudige en betaalbare verwerking mogelijk, in tegenstelling tot traditionele keramische tegels, en is geschikt voor gebruik op vrijwel elke ondergrond. Maak van uw buitenruimte een oase van stijl en duurzaamheid met Marmer Look GeoCeramica® tuintegels.

Grote variatie aan GeoCeramica® Marmer Look tegels</h2

Bij Smit Compleet Buiten vindt u een ruime keuze aan moderne kleuren, formaten en designs in onze collectie GeoCeramica® Marmer Look tegels. Of u nu marmerachtige tegels zoekt voor een eigentijdse stadstuin of eerder voor een rustieke buitenruimte, wij hebben gegarandeerd een tegel die perfect aansluit bij uw individuele smaak.

Hierbij 2 voorbeelden van veel verkochte serie`s binnen onze Marmer Look collectie

GeoCeramica® Marmony Serie:

Met een betoverend ontwerp van subtiele steenaders en levendige kleuren, brengt u een weelderige en gezellige sfeer in uw tuin of op uw terras. Dankzij de tuintegels uit de GeoCeramica® Marmony serie ervaart u de exclusieve uitstraling van marmer en geniet u van alle voordelen van een keramische tegel. Deze serie is beschikbaar in het geliefde MAXXIMA-formaat van 100x100 cm, en in de kleuren Taupe, Cream en Black.

GeoCeramica® Mus_Art Serie:

De GeoCeramica® Mus_Art serie presenteert twee verfijnde marmerontwerpen die niet te onderscheiden zijn van echt marmer. Bovendien is er een originele, artistieke variant beschikbaar in een diepe tint met opvallende contrasten, ideaal voor de moderne tuin. Met de tuintegels uit de Mus-Art serie geniet u van de exclusieve en veelzijdige uitstraling van marmer, zonder het zware onderhoud dat natuursteen vereist, en dit alles tegen een betaalbare prijs!

Bezoek onze Experience Centers

Wilt u zelf de pracht van onze GeoCeramica® Marmer Look collectie ervaren? Kom dan langs bij een van onze Experience Centers in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Als trotse MBI Ambassadeur en gewaardeerde 5-sterren dealer van MBI, bieden wij al vele jarenlang de volledige MBI Collectie aan op onze locaties. Hier kunt u op uw gemak de verschillende tegels bewonderen terwijl wij u voorzien van deskundig advies en uitstekende service.