Capri

Ervaar de moderne pracht van ons buitenverblijf met strakke lijnen en een premium uitstraling. Het platte dak voegt een eigentijds element toe aan uw buitenruimte. Kies uit drie soorten thermisch gemodificeerde vuren profielplanken of de verfijnde douglas sponningplank voor een gevelbekleding die de perfecte harmonie tussen stijl en functionaliteit laat zien. Laat uw buitenomgeving tot leven komen met deze inspirerende keuzes, en geniet van een tijdloze en elegante buitenruimte.

Filteren

Overkapping Capri

Het buitenverblijf Capri vertegenwoordigt een modern design met een plat dak, gekenmerkt door strakke lijnen en een premium uitstraling. Dankzij de slimme constructie kan het vrij overspanningen tot ruim 5 meter realiseren. Voor wat betreft de gevelbekleding biedt het keuze uit drie soorten thermisch gemodificeerde vuren profielplanken of een douglas sponningplank. De montage van de constructie verloopt moeiteloos en snel, mede dankzij vooraf geboorde schroefgaten en op maat gesneden onderdelen, alsmede het gebruik van zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen. Buitenverblijf Capri is verkrijgbaar in drie verschillende dieptes en diverse breedtes.

  • Diepte 400 / 450 / 500 cm
  • Breedtes 420 t/m 720 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 20 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken Capri overkapping

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen