Zadeldak XXL

Buitenverblijf Zadeldak XXL is het grootste type buitenverblijf met zadeldak van Trendhout. Met imposante staanders en ringbalken kunnen er overspanningen gecreërt worden tot wel 5 of 6 meter diep. Hierdoor ontstaat een ruime en indrukwekkende overkapping, perfect om uw buitenruimte te transformeren tot een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Filteren

Overkapping met Zadeldak XXL

Zadeldak XXL is het grootste type buitenverblijf met zadeldak. Het ontwerp is vergelijkbaar met dat van de Zadeldak XL. Dankzij het gebruik van grotere staanders en ringbalken biedt dit model de mogelijkheid om grotere overspanningen te realiseren, met dieptes van 5 en 6 meter. De constructie is snel en eenvoudig op te zetten, onder andere vanwege de voorgeboorde schroefgaten en op maat gemaakte onderdelen, en door het gebruik van zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen. Zadeldak XXL is verkrijgbaar in twee dieptes en verschillende breedtes.

  • Diepte 500 / 600 cm
  • Breedtes 650 t/m 1500 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 11 basismodellen

Zelf samenstellen »

Eigenschappen van Zadeldak XXL

Ontwerp uw eigen Zadeldak overkapping met de 3D app van Trendhout

Om uw Zadeldak overkapping volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een breed scala aan modellen zal er altijd een Zadeldak overkapping zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type Zadeldak overkapping heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opslag ruimte in de vorm van een schuurtje?. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn zadeldak overkapping ontwerpen