Schuttingplanken

Bij Smit Compleet Buiten bieden wij een uitgebreid assortiment schuttingplanken waarmee u zelf eenvoudig een schutting kunt samenstellen. Met een ruime keuze aan materialen, maten en stijlen. Voor elk budget, snel bij u thuisbezorgd of bij ons af te halen.
Filteren

Maak uw eigen unieke schutting op maat

Het maken van uw eigen schutting met schuttingplanken biedt naast privacy en bescherming ook de mogelijkheid uw buitenruimte te verfraaien en een persoonlijke touch toe te voegen tuin, oprit of terras. Schuttingplanken bieden een uitstekende mogelijkheid om uw eigen unieke schutting op maat te creëren, met een ruime keuze aan materialen en stijlen. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten schuttingplanken

:

Houten schuttingplanken Houten schuttingplanken stralen een natuurlijke en warme sfeer uit, en ze passen goed bij diverse tuinstijlen. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, elk met hun eigen kenmerken. Denk aan vuren, grenen, Douglas en hardhout. Als duurzaamheid belangrijk voor u is, overweeg dan geïmpregneerd hout zoals geïmpregneerd vuren, grenen en Red Class hout. Deze behandeling beschermt het hout tegen schimmels en houtrot, waardoor uw schutting langer meegaat. Bovendien zijn er zelfs zwarte schuttingplanken beschikbaar voor een eigentijdse uitstraling.

Composiet schuttingplanken Composiet schuttingplanken zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, zon, vorst en hitte, waardoor ze extreem duurzaam zijn. Een groot voordeel van composiet is het minimale onderhoud dat het vereist. In tegenstelling tot hout hoeft composiet niet geschuurd, geverfd of gebeitst te worden, en het is zeer eenvoudig schoon te maken. Composiet is samengesteld uit gerecyclede kunststoffen en houtvezels, wat bijdraagt aan de duurzaamheid ervan.

Aluminium schuttingplanken

Lichtgewicht aluminium materiaal is bestand tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen, wind en UV-straling, en behoudt zijn kwaliteit en uitstraling gedurende vele jaren. Deze schuttingplanken vereisen weinig onderhoud. Het tijdloze plankenontwerp past goed bij diverse tuinstijlen en is verkrijgbaar in de kleuren Grey RAL 7030 en Black RAL 7021. Aluminium staat bekend om zijn uitstekende duurzaamheid, zelfs in extreme weersomstandigheden. Ze vormen een ideale keuze voor een moderne, onderhoudsarme tuin en bieden duurzaamheid en talloze mogelijkheden om uw tuin naar wens in te richten.

Persoonlijk advies over schuttingplanken nodig?

Wij proberen u middels onze website van zo veel mogelijk informatie over schuttingplanken te voorzien. Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze filialen en showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord, onze gemotiveerde en deskundige medewerkers helpen u graag verder