Oud Hollandse Opsluitbanden

Oud Hollandse opsluitbanden zijn opsluitbanden met karakter. Deze opsluitbanden met gaatjespatroon passen zowel in de strakke en moderne tuin als in de nostalgische tuin. Bij Smit Compleet Buiten vindt u een prachtige collectie Oud Hollandse opsluitbanden in verschillende kleuren en formaten. In onze showtuinen in Blesdijke, Emmeloord en Scharsterbrug kunt onze collectie Oud Hollandse opsluitbanden bekijken. Tevens staan onze vakkundige medewerkers u graag te woord voor het beste advies. Want met meer dan 45 jaar ervaring, bent u ook voor eerlijk en vakkundig advies bij Smit Compleet Buiten aan het juiste adres!

Filteren

Oud Hollandse opsluitbanden

Oude Hollandse opsluitbanden bieden veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Ze lenen zich uitstekend als randafwerking voor andere Oude Hollandse producten, maar kunnen ook dienen als staptegels, verticaal geplaatst om hoogteverschillen te accentueren, of zelfs als afdekplaat voor bijvoorbeeld een vijver. De karakteristieke uitstraling van Oude Hollandse opsluitbanden komt voort uit hun open structuur aan de boven- en zijkanten, wat een nostalgisch en natuurlijk effect creëert. Door een speciaal productieproces ontstaan er kleine luchtbelletjes in het beton, wat resulteert in het kenmerkende patroon van gaatjes in deze betontegels.

Soorten Oud Hollandse tegels- opsluitbanden

Het assortiment Oude Hollandse tegels-opsluitbanden van Smit Compleet Buiten biedt een exclusieve verzameling Oude Hollandse opsluitbanden in verschillende formaten en sfeervolle kleuren. Hieronder vallen onder andere de Oude Hollandse opsluitbanden van 100x20 cm, 100x30 cm en 100x40 cm, verkrijgbaar in diktes van 5 of 7 cm. De Oude Hollandse tegels-opsluitbanden met een dikte van 5 cm zijn specifiek ontworpen voor gebruik op terrassen en tuinpaden. Voor opritten zijn de Oude Hollandse tegels-opsluitbanden met een dikte van 7 cm ook geschikt. Dankzij hun unieke en karakteristieke uitstraling passen deze tegels-opsluitbanden perfect in vrijwel elke tuinstijl. Ontdek de exclusieve collectie en geef uw buitenruimte een tijdloze en sfeervolle uitstraling.

Bezoek onze showtuinen

Bij Smit Compleet Buiten begrijpen we dat het zien van producten in het echt belangrijk is voordat je online een aankoop doet. Daarom nodigen we je van harte uit om een bezoek te brengen aan één van onze inspirerende showrooms en showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord, waar je onze uitgebreide collectie Oude Hollandse opsluitbanden in levenden lijve kunt ervaren.