GeoStradale

GeoStradale is een gloednieuwe toevoeging aan ons assortiment, en is beschikbaar vanaf medio begin 2024. Deze nieuwe innovatieve tuintegels, vervaardigd door de MBI de Steenmeesters, beloven een opvallende keuze te worden voor de buitenruimte.

Ontdek GeoStradale een meesterwerk van MBI de Steenmeesters dat de normen voor tuinbestrating naar nieuwe hoogten tilt. Met een assortiment van diverse formaten, ongeëvenaarde kleurechtheid en hoogwaardige kwaliteit, biedt GeoStradale de perfecte combinatie van esthetiek en duurzaamheid voor uw buitenruimte.

Ontdek de veelzijdigheid van GeoStradale met keuzes uit verschillende formaten, waaronder 60x60, 80x80, 100x100, en meer. Deze variëteit stelt u in staat om uw ontwerpvisie tot leven te brengen, of het nu gaat om het creëren van een eigentijds terras, een stijlvol tuinpad, of een verfijnde oprit.

De kleurechtheid van GeoStradale is een garantie voor langdurige schoonheid. Elke tegel is doordrenkt met hoogwaardige pigmenten die resulteren in levendige en consistente kleurnuances. De nieuwste Inuancia-technologie, toegepast op GeoStradale, brengt een spectaculaire diepte en diversiteit in kleuren, waardoor elke steen een uniek karakter krijgt.

GeoStradale biedt door de prachtig gestraalde toplaag niet alleen visuele pracht maar ook uitzonderlijke kwaliteit. Deze tegels zijn beschikbaar in een dikte van 4 cm, ideaal voor terrassen en tuinpaden, en in een 2Drive variant van 6 cm geschikt is voor opritten. Deze keuze in diktes zorgt ervoor dat GeoStradale voldoet aan de eisen van verschillende toepassingen in de buitenruimte.

Ga voor de ultieme buitenbestratingervaring met GeoStradale van MBI de Steenmeesters. Ontketen de mogelijkheden van kleur, formaat en duurzaamheid, en transformeer uw buitenruimte in een meesterwerk van stijl en kwaliteit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren