GeoSteen

Laat u inspireren door de GeoSteen® collectie van MBI bij Smit Compleet Buiten. Deze hoogwaardige sierbestrating, met zijn kleurechte en onderhoudsvriendelijke toplaag, belooft jarenlang tuinplezier en gemak. Bij ons vindt u het volledige assortiment GeoSteen® en profiteert u van voordelige en snelle levering.

Filteren

GeoSteen® collectie van MBI De Steenmeesters

Ontdek de weelde van luxe tuintegels met een kleurechte en onderhoudsarme toplaag bij Smit Compleet Buiten. De GeoSteen® collectie van MBI biedt tuintegels die voorzien zijn van een hoogwaardige toplaag van op natuurlijke kleur geselecteerde granulaten, wat zorgt voor jarenlang kleurbehoud en onderhoudsgemak. Deze exclusieve terrastegels onderscheiden zich met grotere formaten dan bakstenen, betere kleurechtheid dan traditionele betonstenen, en superieure eigenschappen vergeleken met natuursteen. De GeoSteen® tegels zijn bovendien voorzien van Protection Plus, een hoogwaardige beschermlaag tegen verontreiniging. De kleurechte toplaag blijft daardoor jarenlang mooi. Sommige GeoSteen® tuintegels zijn tevens voorzien van Footcomfort®, waardoor ze buitengewoon comfortabel zijn voor de grote voet en de kleine kindervoet! Ontdek de perfectie in tuinbestrating bij Smit Compleet Buiten, waar kwaliteit en luxe samenkomen.

Voor elke tuinstijl een perfectie GeoSteen®

Met een uitgebreid assortiment aan texturen, kleurenpaletten en formaten vindt u moeiteloos een tuintegel die perfect aansluit op de wensen voor het creëren van uw droomtuin.

GeoKlinker Plus

Deze klinkers, handzaam, strak en maatvast zijn perfect voor het aanleggen van een stijlvolle, moderne oprit. Verkrijgbaar in vele trendy kleuren en formaten en voorzien van een hoogwaardige beschermingslaag voor jarenlang kleurbehoud en onderhoudsgemak.

GeoKlinker Plus (ZF)

Deze verfijnde lijn geeft uw tuin of oprit een subtiele, nostalgische uitstraling. Zonder de gebruikelijke vellingkant bieden deze klinkers een tijdloze charme, waardoor uw buitenruimte een stijlvolle en klassieke touch krijgt.

Cita Klimata

Deze unieke stenen, voorzien van afgeronde vormen, laten u in een handomdraai genieten van een natuurlijke uitstraling. Dankzij hun onderlinge verbinding onder het oppervlak is de installatie een fluitje van een cent. Ideaal te gebruiken als waterdoorlatende bestrating.

EcoSteen Stroke

Ontdek een eigentijdse en duurzame steen bij Smit Compleet Buiten. Met zijn langgerekte zichtlijnen creëert de EcoSteen Stroke niet alleen een moderne uitstraling, maar biedt ook ruimte voor water en groene beplanting. Praktisch en stijlvol komen samen in deze veelzijdige steen EcoSteen Stroke.

GeoStradale

De nieuwste Inuancia-technologie, toegepast op GeoStradale, brengt een spectaculaire diepte en diversiteit in kleuren, waardoor elke steen een uniek karakter krijgt. Verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, waardoor het de GeoStradale geschikt maakt voor tuin en oprit.

GeoRetron Privato

Deze kleurechte klinkers zonder facet brengen een subtiele klassieke schoonheid naar elke buitenruimte, waarbij het verhaal van prachtige natuurlijke nuances deze serie een tijdloze uitstraling geeft. Verkrijgbaar in diverse formaten en tijdloze kleuren.

GeoCotto

Een eigentijdse en duurzame steen met een authentieke uitstraling. Deze steen, maatvast en buitengewoon sterk, is uitgerust met Protection Plus Factor 25 en verkrijgbaar in diverse prachtige moderne kleuren.

GeoFacetto Tops

Met zijn verfijnde facetrand biedt de GeoFacetto steen de mogelijkheid om een elegant lijnenspel op uw terras te realiseren. Deze steen is bovendien uitgerust met Protection Plus Factor 25 en voorzien van footcomfort, wat zorgt voor een aangename ervaring onder elke voet.

GeoLineair Stretto

Dit verfijnde lineaire wildverband met een strakke afwerking ademt stijl en klasse uit. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van dit unieke bestratingspatroon, verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren.

 

Nieuw in het assortiment GeoSteen® 2024

GeoCorso

De GeoCorso serie vormt een recente toevoeging aan de uitgebreide GeoSteen® collectie. Deze vlakke tuintegels, zonder facetrand, brengen een strakke en eigentijdse sfeer naar uw buitenruimte. De GeoCorso tuintegels, vervaardigd met behulp van de nieuwste Inuancia-technologie, zijn beschikbaar in diverse prachtige kleurnuances. Deze technologie geeft de tegels een stijlvol en licht wolkachtig ontwerp. Dankzij de beschikbaarheid van GeoCorso kleurechte betontegels in diktes van 4 en 6 cm, is deze serie geschikt voor zowel tuinpaden als opritten.

Bezoek onze Experience Centers

Wilt u onze GeoSteen® collectie in het echt bekijken en vergelijken? Breng dan eens bezoek aan onze Experience Centers in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Smit Compleet Buiten is met trots al vele jaren een MBI Ambassadeur en een gewaardeerde 5-sterren dealer van MBI. Dit betekent dat u altijd de volledige MBI Collectie kunt bezichtigen op onze locaties, terwijl wij u kunnen voorzien van uitstekende productinformatie en service.