Casa

Buitenverblijf Casa is het instapmodel binnen de collectie buitenverblijven met platdak van Trendhout. Dit Douglas buitenverblijf heeft strakke en moderne vormgeving en is aan de voorzijde voorzien van een overstekend dak. Of u op zoek bent naar een heerlijke plek om te lezen, te ontspannen met vrienden, of juist geconcentreerd wilt werken, buitenverblijf Casa biedt de perfecte omgeving op zowel een zonnige als een regenachtige dag.

Filteren

Overkapping Casa

Buitenverblijf Casa is het instapmodel buitenverblijf met plat dak, strak vormgegeven met aan de voorzijde een overstekend dak. De constructie is op een minimalistische manier opgebouwd met 120x120mm staanders.

  • Diepte 300 cm
  • Breedtes 300 t/m 900 cm
  • Bouwpakket
  • Keuze uit 18 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken Casa overkapping

Douglas-hout overkapping

Vervaardigd uit onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas-hout, vertegenwoordigt het buitenverblijf Casa een symbool van langdurige duurzaamheid. Het gebruik van Douglashout gaat niet alleen gepaard met een natuurlijke en gezellige uitstraling, maar garandeert ook een levensduur van 10 tot 15 jaar zonder extra behandeling.

De warme natuurlijke kleur van het Douglas-hout ondergaat een prachtige vergrijzing na verloop van tijd. Voor diegenen die de vergrijzing willen voorkomen en de levensduur willen verlengen, biedt de optie van behandeling met beits de oplossing. De constructie van deze overkapping is op een minimalistische manier opgebouwd met 120x120 mm staanders.

Geleverd als bouwpakket

Buitenverblijf Casa wordt geleverd als een handig bouwpakket, compleet met EPDM-dakbedekking, daktrim, afvoersysteem voor regenwater en alle benodigde bevestigingsmaterialen. De onderdelen zijn voorzien van voorgeboorde schroefgaten, die op een elegante manier kunnen worden afgewerkt met de bijgeleverde houten doken.

Dankzij de precies op maat gemaakte onderdelen en de duidelijke montagehandleiding die wordt meegeleverd, verloopt het bouwproces soepel en zonder moeite. Overweegt u om de montage over te laten aan professionals? Onze toegewijde montageteams staan klaar om deze taak op zich te nemen. Neem gerust contact met ons op en ontdek vrijblijvend de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen