Motief betonpalen & onderplaten

Bent u een gepassioneerde tuinliefhebber die ernaar streeft om niet alleen een praktische tuinafscheiding te hebben, maar ook een statement te maken in uw buitenruimte? Zo ja, dan is ons uitgebreide assortiment Motief betonpalen en motief onderplaten de perfecte keuze om uw tuindromen waar te maken.

In de wereld van tuinontwerp gaat het niet alleen om functionaliteit; het gaat ook om het creëren van een buitenruimte die een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en stijl. Het gaat om het toevoegen van een uniek karakter en een vleugje persoonlijke flair aan elke hoek van uw tuin. En dat is waar onze motief betonpalen en onderplaten schitteren.

Filteren

Motief betonpalen en onderplaten

Wat maakt deze motief elementen zo bijzonder? Het draait allemaal om de verfijnde details van de motieven zelf. U heeft de vrijheid om te kiezen uit een diverse reeks motieven, elk met zijn eigen unieke charme en uitstraling. Het rotsmotief voegt bijvoorbeeld een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw omgeving, terwijl het leisteenmotief een tijdloze elegantie uitstraalt. Het Romeins motief brengt een klassieke en statige sfeer in uw tuin, terwijl het rabat houtmotief een warme en uitnodigende ambiance creëert. Voor wie op zoek is naar een rustieke uitstraling, biedt het rabat blokhutprofiel motief een charmante oplossing, terwijl het Deens rabat motief een eigentijdse en gedurfde esthetiek toevoegt.

Onze motief betonpalen en onderplaten dienen niet alleen als een visueel aantrekkelijke keuze, maar ook als een duurzame investering. Ze zijn bestand tegen de tand des tijds en trotseren moeiteloos de invloeden van de natuur, waardoor ze jaar na jaar hun onderscheidende en aantrekkelijke uitstraling behouden. Dit betekent dat u minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud en meer tijd kunt doorbrengen met het koesteren van uw prachtige buitenruimte.

Diverse mogelijkheden:

 • Betonpalen van 10x10x180 cm: Geschikt voor lage afscheidingen met schermen met een hoogte van 90 cm.
 • Betonpalen van 10x10x280 cm: Geschikt voor tuinschermen met een hoogte van 130 of 150 cm (afhankelijk van het type onderplaat er gekozen wordt. De totale hoogte van deze tuinschutting is ca. 200 cm.
 • Leverbaar in de kleuren: Grijs, antraciet en gecoat antraciet.

  Verschillende sfeervolle motieven:

 • Rotsmotief: Voegt een natuurlijke uitstraling toe aan uw tuinafscheiding.
 • Leisteenmotief: Biedt een elegante en tijdloze look.
 • Romeins Motief: Creëert een klassieke uitstraling.
 • Rabat Houtmotief: Geeft uw schutting een warme, houtachtige uitstraling.
 • Rabat Blokhutprofiel Motief: Voor een rustieke en landelijke sfeer.
 • Deens Rabat Motief: Brengt een eigentijdse uitstraling met een twist.

Naast onze motief betonplaten en onderplaten hebben wij ook een uitgebreid assortiment bijpassende schermen die perfect samengaan met deze motiefelementen. Zo kunt u een harmonieuze en aantrekkelijke tuinafscheiding creëren die opvalt.

Bent u overweldigd door de veelzijdigheid van onze motief betonpalen en onderplaten? Weet u niet zeker welke combinatie het beste bij uw ontwerp past? Bezoek dan eens onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze.