Mensa

Buitenverblijf Mensa is tevens een model met een strakke en moderne vormgeving. Een buitenverblijf dat niet alleen praktisch is, maar ook een ware blikvanger in elke tuin vormt. Het is voorzien van een platdak die aan de voorzijde van de overkapping oversteekt. Deze Trendhout overkapping is vergelijkbaar met het buitenverblijf Casa, maar doordat dit verblijf over dikkere staanders en hogere gordingen beschikt, is het bij dit model mogelijk om een grotere overspanning te maken en hiermee een diepte van 4 meter te creëren. Buitenverblijf Mensa is verkrijgbaar in één diepte van 4 meter en meerdere breedtes.

Filteren

Overkapping Mensa

Buitenverblijf Mensa heeft een strakke vormgeving met aan de voorzijde een overstekend dak. De constructie is te vergelijken met Buitenverblijf Casa. Alleen door het gebruik van dikkere staanders en hogere gordingen is het bij dit model mogelijk om een grotere overspanning te maken, resulterend in een grotere diepte van circa 4 meter. De constructie is snel te monteren onder andere door de op lengte afgekorte onderdelen.

  • Diepte 400 cm
  • Breedtes 440 t/m 980 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 6 basismodellen

Zelf samenstellen »

Constructie van Mensa overkapping

Gemaakt van onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas-hout, symboliseert het buitenverblijf Mensa duurzaamheid op lange termijn. Naast een natuurlijke en knusse uitstraling, garandeert het gebruik van Douglashout een levensduur van 10 tot 15 jaar zonder extra behandeling. De warme, natuurlijke kleur van het Douglas-hout ontwikkelt na verloop van tijd een prachtige vergrijzing. Voor degenen die deze vergrijzing willen voorkomen en de levensduur willen verlengen, biedt de behandeling met beits een passende oplossing. De stevige constructie van deze overkapping is voorzien van 145x145 mm staanders, wat bijdraagt aan de robuustheid en solide structuur van het geheel.

Bouwpakket overkapping

Het buitenverblijf Mensa wordt geleverd in de vorm van een handig bouwpakket, inclusief EPDM-dakbedekking, daktrim, regenwaterafvoersysteem en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Met precies op maat gemaakte onderdelen, toegepaste keepverbindingen en een duidelijke montagehandleiding verloopt het bouwproces moeiteloos en efficiënt. Overweegt u om de montage aan professionals over te laten? De toegewijde montageteams van Trendhout staan paraat om deze taak op zich te nemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek vrijblijvend de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Assortiment en opties Mensa buitenverblijven

Geef uw creativiteit de vrije loop terwijl u uw ideale overkapping samenstelt uit een scala aan beschikbare opties. Voeg wanden toe voor extra privacy, kies voor ramen en deuren om de ruimte te personaliseren, integreer stijlvolle steel-look modules en glazen schuifwanden voor een eigentijdse uitstraling, en selecteer de perfecte dakbedekking om uw buitenverblijf compleet te maken.
Mocht u de voorkeur geven aan een andere kleur voor uw overkapping, dan kan dit uiteraard ook. Elk buitenverblijf kan in elke gewenste kleur worden gespoten, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl. Laat ons uw wensen weten, en wij zorgen ervoor dat uw buitenverblijf een unieke en op maat gemaakte uitstraling krijgt.


Ontdek ons inspirerende XL Experience Center in Blesdijke

Stap binnen in ons XL Experience Center op ons filiaal in Blesdijke en ontdek onze Trendhout buitenverblijven die speciaal voor u zijn opgesteld. Hier gaat het verder dan slechts een visuele indruk; u kunt de sfeer en kwaliteit zelf ervaren. Onze showroom is niet alleen een ruimte, maar een inspirerende omgeving waar u volop ideeën kunt opdoen en diverse mogelijkheden kunt verkennen om uw gedroomde overkapping werkelijkheid te maken. Onze toegewijde medewerkers zijn beschikbaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie en persoonlijk advies. Wij heten u dan ook van harte welkom om u te laten inspireren terwijl u de mogelijkheden van Smit Compleet Buiten ontdekt voor een buitenverblijf dat perfect aansluit bij uw wensen.

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen