GeoStradale Brezza

Nieuw in ons assortiment is GeoStradale Brezza! Beschikbaar vanaf medio begin 2024.

Ontdek de buitengewone schoonheid van GeoStradale Brezza. Weer een meesterwerk van MBI de Steenmeesters. Deze bijzondere tuintegels zijn voorzien van een hoogwaardige kleurechte deklaag voorzien van een factor 40 beschermlaag.

Wat GeoStradale Brezza echt onderscheidt, is de Quartz Look, die de tegels voorziet van een subtiel golvende leisteenstructuur. Hierdoor ontstaat een prachtig spel van licht en schaduw, waardoor uw terras een organische, natuurlijke uitstraling krijgt. Elk detail van deze tegels is doordrenkt met de nieuwste Inuancia-technologie, wat resulteert in levendige kleurnuances en een visueel aantrekkelijke esthetiek.

Ontdek de veelzijdigheid van GeoStradale Brezza met keuze uit diverse formaten, zoals 60x60, 80x80, 100x100, en meer. Deze variatie biedt u de mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten, of u nu een eigentijds terras, of een sierlijk tuinpad wilt creëren.

De kleurvastheid van GeoStradale Brezza is een garantie voor langdurige pracht. Elke tegel is doordrenkt met hoogwaardige pigmenten, en de nieuwste Inuancia-technologie voegt diepte en diversiteit toe aan de kleuren, waardoor elke steen uniek wordt.

Transformeer uw buitenruimte in een meesterwerk van stijl en natuurlijke schoonheid met GeoStradale Brezza van MBI de Steenmeesters. Ontdek de magie van de Quartz Look en geniet van een unieke sfeer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren