Lucca

Aanbouwveranda Lucca is een lust voor het oog, met zijn prachtige overstekende dak aan de voor- en zijkanten, die niet alleen bescherming bieden tegen de elementen, maar ook een charmant accent toevoegen aan uw huis. De afgeschuinde sierklossen voegen een subtiele, maar onmiskenbaar elegante touch toe, waardoor uw veranda een tijdloze uitstraling krijgt die moeiteloos opgaat in elke omgeving. Of u nu van een moderne, landelijke of klassieke stijl houdt, de Lucca past perfect bij elke woon-en tuinstijl. Het biedt niet alleen extra ruimte om te ontspannen of te werken, maar verrijkt ook uw leefomgeving met zijn warme en uitnodigende ambiance.

Filteren

Lucca aanbouwveranda

De aanbouwveranda Lucca straalt een speelsere uitstraling uit met zijn landelijke vormgeving en een overhangend dak aan de voorzijde. De afgeschuinde sierklossen voegen een subtiele, maar onmiskenbaar elegante touch toe, waardoor uw veranda een tijdloze uitstraling krijgt die moeiteloos opgaat in elke omgeving. Of u nu van een moderne, landelijke of klassieke stijl houdt, de Lucca past perfect bij elke woon-en tuinstijl. Aanbouwveranda Lucca is beschikbaar in twee verschillende dieptes en diverse breedtes.

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 450 t/m 950 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 40 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken Lucca veranda

Ontwerp uw eigen aanbouw veranda met de 3D app van Trendhout

Om uw aanbouw veranda volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit veel modellen zal er altijd een model aanbouwveranda naar wens tussen zitten! Zodra u een type aanbouw veranda gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen zoals ramen of een lichtkoepel. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen