Professioneel Tuinadvies bij CompleetBuiten

Bent u op zoek naar professioneel tuinadvies voor het aanleggen, verbouwen of restylen van uw tuin? CompleetBuiten biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze schets-service! In onze vestiging in Blesdijke kunt u terecht voor een schets en/of persoonlijk advies van tuinontwerpster Jolanda Winters van Rocylona - Tuinontwerpen. Tijdens een gesprek van een uur worden uw ideeën omgezet in concrete ontwerpen en krijgt u een onafhankelijk advies op maat.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze schets-service bedragen € 115,00. Deze kosten rekent u contant af. U ontvangt hiervoor een tegoedbon t.v.w. € 115,00. Deze tegoedbon kunt u besteden bij Smit Bestratings- en Tuinhoutcentrum in Blesdijke, Scharsterbrug en Emmeloord bij een minimale besteding van € 2.500,00.

Hoe kunt u zich aanmelden voor onze schets-service?

Bent u van plan een nieuwe tuin aan te leggen of uw huidige tuin te verbouwen? Dan biedt CompleetBuiten een schets-service aan. Om hiervan gebruik te maken, kunt u telefonisch contact opnemen via 0561 452 779 of een e-mail sturen naar info@compleetbuiten.nl.

Na ontvangst van uw aanmelding neemt Jolanda telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Om een goed beeld te krijgen van de omgeving en uw wensen, is het belangrijk dat u foto's meeneemt van uw tuin, huis en interieur. Daarnaast hebben we een plattegrond op schaal nodig van uw woning en tuin*.

* Voor een succesvol resultaat is een plattegrond op papier op schaal nodig. Wanneer u niet in staat bent om een plattegrond op schaal mee te nemen, dan kunnen wij deze tijdens de schets-service maken. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening, namelijk € 30,00. Als u hiervan gebruik wilt maken, laat het ons dan van tevoren weten zodat we hier rekening mee kunnen houden in onze planning.

Sierbestatingshop

Heeft u een uniek tuinontwerp nodig? Kies voor Rocylona - Tuinontwerpen

Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp dat precies past bij uw wensen en behoeften? Maak dan gebruik van de diensten van Jolanda Winters van Rocylona - Tuinontwerpen. Jolanda is een gepassioneerde ontwerpster die ervan houdt om uitdagingen aan te gaan en elk ontwerp op maat te maken.

Het ontwerp van uw tuin zal volledig afgestemd worden op uw persoonlijke stijl en smaak. Bij Rocylona - Tuinontwerpen wordt er geen standaard stijl gehanteerd, maar wordt er juist rekening gehouden met uw voorkeuren en ideeën. Zo bent u verzekerd van een uniek en creatief tuinontwerp.

Bij Rocylona - Tuinontwerpen wordt er veel aandacht besteed aan de details en wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en planten. Het resultaat is een tuin die perfect bij uw huis en levensstijl past en waar u jarenlang van kunt genieten.

Rocylona - Tuinontwerpen biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Tuinontwerp
  • Beplantingsplan
  • Verlichtingsplan
  • 3D visualisatie
  • Realisatie begeleiding
  • Advies
Sierbestatingshop