Open schutting

Met een open schutting kunt u een sfeervolle en luchtige tuinafscheiding creëren, perfect voor het behouden van een ruimtelijk gevoel in uw tuin. Smit Compleet Buiten biedt een ruim assortiment aan open tuinschuttingen in verschillende stijlen, houtsoorten, maten en kleuren. Een open schutting is tevens erg goed te combineren met een dichte schutting, waarvan u bij ons ook een zeer uitgebreid assortiment vindt. Allemaalvan topkwaliteit en bezorgd door heel Nederland.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren

Open schutting voor een lichte en luchtige tuin

Een van de belangrijkste voordelen van open schuttingen is het behoud van een lichte en luchtige sfeer in uw tuin. Ze laten voldoende licht en lucht door, waardoor uw buitenruimte open en uitnodigend blijft. Daarnaast bieden open schuttingen een zekere mate van visuele afscheiding zonder volledige privacy te creëren, waardoor u toch het gevoel van verbondenheid met uw omgeving behoudt. Deze schuttingen kunnen ook dienen als ondersteuning voor klimplanten en een esthetische dimensie toevoegen aan uw tuinontwerp.

Een gevarieerd aanbod in open schuttingen

Open schuttingen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun flexibiliteit en decoratieve waarde. Daarom hebben wij bij Smit Compleet Buiten een uitgebreide collectie open tuinschermen opgenomen in ons assortiment tuinhout. Deze schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en design, en u heeft de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen. Hieronder noemen wij enkele populaire opties voor open schuttingen:

Houten trellis schuttingen

Een houten trellis schutting is een elegante en functionele toevoeging aan elke tuin. Deze schuttingen, vaak gemaakt van duurzame houtsoorten zoals geïmpregneerd vuren, grenen, Douglas of hardhout Het open ontwerp met latten biedt niet alleen privacy, maar creëert ook een charmante achtergrond voor klimplanten, waardoor uw tuin een natuurlijke en sfeervolle uitstraling krijgt.

Stalen gaas schuttingen

Een stalen gaas schutting biedt een eigentijdse uitstraling en kan dienen als een uitstekend kader voor het laten groeien van klimplanten. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en ze laten veel licht en lucht door, wat ideaal is voor een lichte en luchtige tuinomgeving.

Schanskorf schuttingen

Een schanskorf schutting, gevuld met stenen, biedt zowel een moderne uitstraling als stabiliteit. Ze kunnen tevens dienen als decoratieve elementen in uw tuin en kunnen worden aangevuld met planten om een natuurlijke en eigentijdse sfeer te creëren.

Ontdek onze inspirerende tuinen

Het kiezen van de juiste open schutting kan de totale uitstraling en sfeer van uw buitenruimte veranderen en versterken, wat het een waardevolle investering maakt voor uw woning. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice of breng een bezoek aan een van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord en verken onze prachtige inspiratietuinen.

Open schuttingen online kopen

U wilt een open schutting kopen en zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft is er bij Smit Compleet Buiten ontzettend veel keuze. Om u de beste keus te laten maken proberen wij via onze website u van zo veel mogelijk informatie te voorzien. Wilt u nog meer weten over een bepaald product of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Ons vakkundige verkoopteam staat u graag te woord.