De Deel

Stap in de wereld van elegantie en eenvoud met onze instapmodel kapschuur, gedragen door slanke 120x120 mm staanders. Dit subtiel, maar degelijk ontwerp, compleet met een gordingenkap, biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit voor uw buitenruimte. Met meegeleverde, onbehandelde topgevels kunt u uw kapschuur naar eigen smaak afwerken en personaliseren. Creëer een plek van rust en schoonheid waar u kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving.

Filteren

Kapschuur De Deel

Kapschuur De Deel is een basismodel kapschuur met elegante 120x120mm staanders. Een verfijnde maar solide kapschuur met een gordingenkap. De onbehandelde douglas topgevels worden standaard meegeleverd. De montage van de constructie verloopt vlot, mede dankzij de op maat gemaakte onderdelen. Kapschuur De Deel is verkrijgbaar in één diepte en verschillende breedtes.

  • Diepte 300 cm
  • Breedtes 400 t/m 750 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 6 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken De Deel kapschuur

Ontwerp uw eigen kapschuur met de 3D app van Trendhout

Om uw kapschuur volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een ruime keuze aan modellen zal er altijd een kapschuur zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type kapschuur heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opberggedeelte. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn Kapschuur ontwerpen