Siena

Stelt u zich eens voor: Buitenverblijf Siena, een meesterwerk met een plat dak voorzien van een rondom karakteristiek overstek, verfraaid met prachtige halfronde sierklossen. Dit buitenverblijf vertegenwoordigt een charmante landelijke uitstraling die direct de aandacht trekt en een warm welkom biedt aan iedereen die het ziet. De veelzijdigheid van Buitenverblijf Siena komt tot uiting in zijn beschikbaarheid in drie verschillende dieptes en diverse breedtes, waardoor u de vrijheid hebt om de perfecte afmetingen te kiezen die passen bij uw unieke buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar een knusse hoek of een ruim opgezet toevluchtsoord, Buitenverblijf Siena past zich aan aan uw wensen.

Filteren

Overkapping Siena

Stap in de wereld van duurzaamheid en natuurlijke schoonheid met het buitenverblijf Siena, vervaardigd uit onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas-hout. Dit elegante buitenverblijf vertegenwoordigt niet alleen langdurige duurzaamheid, maar nodigt ook uit tot een warme en gezellige sfeer in uw tuin. Met het gebruik van Douglashout wordt niet alleen een natuurlijke uitstraling gecreëerd, maar wordt ook een levensduur van 10 tot 15 jaar gegarandeerd zonder extra behandeling.

  • Diepte 250/300/400 cm
  • Breedtes 410 t/m 1470 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 48 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken Siena overkapping

Overkapping met rubuste constructie

De stevige constructie van deze overkapping is voorzien van 145x145 mm staanders, wat resulteert in een robuuste en solide structuur die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in uw buitenomgeving. Het buitenverblijf Siena wordt geleverd in de vorm van een handig bouwpakket, inclusief EPDM-dakbedekking, daktrim, regenwaterafvoersysteem en alle benodigde bevestigingsmaterialen. De onderdelen zijn voorzien van voorgeboorde schroefgaten, die op een elegante manier kunnen worden afgewerkt met de bijgeleverde houten doken.

Met precies op maat gemaakte onderdelen, toegepaste zwaluwstaartverbindingen en een duidelijke montagehandleiding verloopt het bouwproces moeiteloos en efficiënt. Overweegt u om de montage aan professionals over te laten? De toegewijde montageteams van Trendhout staan paraat om deze taak op zich te nemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek vrijblijvend de diverse mogelijkheden die Smit Compleet Buiten te bieden heeft.

Assortiment en opties Siena buitenverblijven

Geef uw creativiteit de vrije loop terwijl u uw ideale overkapping samenstelt uit een scala aan beschikbare opties. Voeg wanden toe voor extra privacy, kies voor ramen en deuren om de ruimte te personaliseren, integreer stijlvolle steel-look modules en glazen schuifwanden voor een eigentijdse uitstraling, en selecteer de perfecte dakbedekking om uw buitenverblijf compleet te maken.
Mocht u de voorkeur geven aan een andere kleur voor uw overkapping, dan kan dit uiteraard ook. Elk buitenverblijf kan in elke gewenste kleur worden gespoten, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl. Laat ons uw wensen weten, en wij zorgen ervoor dat uw buitenverblijf een unieke en op maat gemaakte uitstraling krijgt.

Creëer uw persoonlijke buitenverblijf met de Trendhout 3D-app

Ontdek de mogelijkheid om uw buitenverblijf volledig naar uw wensen te vormen met behulp van onze handige 3D-app van Trendhout. In deze intuïtieve app kunt u stap voor stap uw eigen ontwerp maken, waarbij u de keuze hebt uit meer dan 500 modellen, zodat er altijd een model is dat perfect bij u past! Na het kiezen van het gewenste type buitenverblijf, kunt u moeiteloos verschillende opties toevoegen naar uw smaak. Het gebruik van onze 3D-app is uiteraard volledig kosteloos en vrijblijvend, waardoor u alle vrijheid heeft om uw ideale overkapping te visualiseren en te perfectioneren.

Bezoek ons XL Experience Center in Blesdijke

Betreedt onze XL Experience Center op onze vestiging in Blesdijke en laat u onderdompelen in de wereld van Trendhout buitenverblijven. Hier hebben we met zorg diverse modellen voor u opgesteld, waardoor u niet alleen een visuele indruk krijgt, maar ook de onmiskenbare sfeer en kwaliteit zelf kunt ervaren. Onze toegewijde medewerkers staan gereed om u te voorzien van gedetailleerde informatie en persoonlijk advies. Of u nu op zoek bent naar functionaliteit, stijlvol design, of een combinatie van beide, wij begeleiden u graag om met volledig vertrouwen de perfecte keuze te maken voor uw unieke buitenruimte.

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen