Composiet schutting

Bent u op zoek naar een duurzame, onderhoudsarme tuinschutting? Ontdek onze composiet schuttingsystemen!

Zoekt u een tuinschutting die lang meegaat zonder veel onderhoud? Wij verkopen composiet schutting-systemen welke de perfecte oplossing bieden. Duurzaam, weerbestendig en stijlvol. Bekijk nu uw mogelijkheden op onze website of bezoek onze showtuinen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Vraag nu een offerte aan. Wij leveren door heel Nederland tegen een goedkope prijs!

Filteren

DuoFuse composiet tuinschuttingen en tuindeuren

DuoFuse staat voor hoogwaardige composiet schuttingen en tuindeuren, die stijl, duurzaamheid en veelzijdigheid bieden voor uw buitenruimte. Deze composiet tuinproducten zijn ontworpen om uw tuin te transformeren en jarenlang te laten stralen. Ontdek de schoonheid en functionaliteit van onze twee verschillende planktypes, de tand- en groefplanken en de lamellenplanken.

Keuze van planken: Tand- en groef versus lamellenplanken

Tand- en Groefplanken van DuoFuse: Tijdloze elegantie

Tand- en groefplanken zijn ontworpen voor een klassieke, naadloze uitstraling in uw buitenruimte. Ze hebben een traditioneel ontwerp waarbij de ene plank een inkeping (de "tand") heeft die perfect past in de uitsparing (de "groef") van de aangrenzende plank. Deze perfecte pasvorm zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, maar biedt ook privacy en een tijdloze esthetiek.

Het unieke ontwerp van tand- en groefplanken sluit nauw aan op elkaar, waardoor er geen openingen tussen de planken zijn. Hierdoor worden nieuwsgierige blikken buiten gehouden, terwijl u binnen de grenzen van uw eigen privéruimte kunt genieten. Deze planken zijn ideaal voor wie op zoek is naar een schutting of tuindeur met een traditionele, elegante uitstraling.

Lamellen planken van DuoFuse: Eigentijdse schoonheid

Lamellen planken van DuoFuse zijn een kenmerkend en veelzijdig onderdeel van hun composiet schuttingen en tuindeuren. Deze planken worden vaak gekozen vanwege hun eigentijdse uitstraling en hun vermogen om licht en lucht door te laten, wat een ruimtelijk gevoel in de buitenomgeving creëert.

Lamellen planken zijn ontworpen om een eigentijds tintje aan uw buitenruimte toe te voegen. Ze bestaan uit smalle, verticale stroken met gelijke tussenruimten, waardoor ze een modern en gestroomlijnd uiterlijk hebben. Deze planken vormen een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en eigentijdse omheining of tuindeur.

Onze composiet schuttingen en tuindeuren zijn verkrijgbaar in vier prachtige kleuren die uw tuin een verfijnde uitstraling geven. Kies uit Stone Grey voor een tijdloze elegantie, Graphite Black voor een moderne touch, Tropical Brown voor een warme, natuurlijke uitstraling, en Wenge Brown voor een rijke, diepe kleur. Wat uw persoonlijke stijl ook is, er is altijd een kleur die bij uw smaak past.

Opbouw van het systeem: Eenvoudig en efficiënt

Ons schuttings systeem is ontworpen met uw gemak in gedachten. Aan de stevige palen worden U-sponningen bevestigd, waarin de planken moeiteloos worden geschoven. De onderste plank rust op bijvoorbeeld opsluitbanden, die tussen de palen worden geplaatst voor stabiliteit. Als alternatief kunt u kiezen voor ons Aluminium ondersteuning type DF1SUPA, dat extra stevigheid biedt. Met dit eenvoudige montagesysteem kunt u snel en gemakkelijk uw perfecte omheining creëren.

Voordelen ten opzichte van Houten schuttingen

DuoFuse composiet schuttingen bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele houten schuttingen. Onze composietmaterialen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze niet vervagen, rotten of splinteren. Ze vereisen weinig tot geen onderhoud, wat u tijd en geld bespaart. Bovendien dragen onze producten bij aan een duurzame keuze, omdat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen en volledig recyclebaar zijn.

Decoratieve panelen voor tand- en groef schuttingen

Voor degenen die hun tand- en groef schutting willen verfraaien, bieden wij tevens decoratieve panelen aan die een extra element van stijl en elegantie toevoegen aan uw composiet tuinschutting. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zodat u, uw persoonlijke touch aan uw schutting kunt geven.

Wanneer u deze tuinschutting in het echt wil bekijken nodigen wij u van harte uit om eens een bezoek te brengen aan onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Onze medewerkers zijn u graag van dienst om u te voorzien van een eerlijk en betrouwbaar advies.
Ook maken ze graag een voordelig mogelijke aanbieding voor u.