Betula

Stap binnen in de wereld van elegantie en duurzaamheid met ons instapmodel buitenverblijf Betula. Gedragen door slanke staanders van 120x120 mm, straalt dit subtiel en degelijk ontworpen model een tijdloze klasse uit. Onder het sierlijke zadeldak met gordingenkap vindt u een toevluchtsoord waar functionaliteit en finesse samenkomen. Laat dit buitenverblijf uw persoonlijke oase van rust en inspiratie zijn, waar elk moment wordt gekoesterd.

Filteren

Overkapping met zadeldak

Het Zadeldak Betula betovert met zijn elegantie als een instapmodel buitenverblijf, compleet met een zadeldak en slanke 120x120mm staanders. Dit subtiele maar robuuste model biedt een gordingenkap en wordt standaard geleverd met onbehandelde douglas topgevels. Dankzij de op lengte afgekorte onderdelen is de montage van deze constructie snel en eenvoudig. Zadeldak Betula is verkrijgbaar in twee verschillende dieptes en diverse breedtes, waardoor er voor elke buitenruimte een perfecte passende optie is.

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 400 t/m 750 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 12 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken overkapping Betula

Ontwerp uw eigen Zadeldak overkapping met de 3D app van Trendhout

Om uw Zadeldak overkapping volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een breed scala aan modellen zal er altijd een Zadeldak overkapping zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type Zadeldak overkapping heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opslag ruimte in de vorm van een schuurtje?. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn zadeldak overkapping ontwerpen