Kapschuur

Stap in de wereld van tijdloze schoonheid en duurzaamheid met een douglas kapschuur. Bij Smit Compleet Buiten heb je de keuze uit maar liefst 5 verschillende uitvoeringen, elk beschikbaar in diverse dieptes en breedtes. De variatie tussen de Trendhout kapschuur uitvoeringen is voornamelijk te vinden in:

  • De hellingshoek van het dak, wat de hoogte van de nok (het hoogste punt van de constructie) bepaalt.
  • De afmetingen van de palen en andere onderdelen van de constructie.
  • Het aantal beschikbare standaardafmetingen in breedte en diepte.
  • Of de montagegaten vooraf zijn geboord of niet.
  • De prijscategorie, die onder andere wordt beïnvloed door de afmetingen van het hout en de soort verbindingen.

Ontdek hieronder een overzicht van de beschikbare uitvoeringen, waarvan de verschillen grotendeels zichtbaar zijn in de afbeeldingen. Raadpleeg de tabel voor meer details over elke uitvoering.

Filteren

Ontwerp uw eigen kapschuur met de 3D app van Trendhout

Om uw kapschuur volledig naar wens aan te passen, bieden wij de fantastische mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met een ruime keuze aan modellen zal er altijd een kapschuur zijn die aan uw wensen voldoet! Zodra u een type kapschuur heeft gekozen, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen, zoals ramen of een opberggedeelte. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn Kapschuur ontwerpen