Dichte schutting

Met een dichte schutting creëert u de perfecte tuinafscheiding voor privacy en beschutting tegen de wind. Smit Compleet Buiten levert voordelig en snel dichte tuinschermen in verschillende houtsoorten, maten en kleuren. Uiteraard vindt u bij ons ook tuindeuren, palen, bevestigingsmaterialen om uw tuinafscheiding compleet te maken.

Filteren

Dichte schutting voor extra privacy in de tuin

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van dichte schuttingen is de privacy die ze bieden. Ze beperken het zicht van buitenaf, waardoor u kunt genieten van uw tuin, terras of achtertuin zonder nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers. Daarnaast bieden dichte schuttingen ook bescherming tegen ongewenste elementen. Ze kunnen wind tegenhouden, waardoor de buitenruimte comfortabeler wordt, zelfs op winderige dagen. Bovendien kunnen ze geluidshinder verminderen, waardoor er een vredige en stille omgeving ontstaat om te ontspannen of te genieten van quality time met familie en vrienden.

Ruime keus in dichte schuttingen

Dichte schuttingen, in het bijzonder, hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege hun veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Daarom hebben wij voor u binnen het tuinhout assortiment van Smit Compleet Buiten een zeer ruime en veelzijdige collectie dichte tuinschermen opgenomen. Houten schuttingen stralen een warme en natuurlijke uitstraling uit, terwijl schuttingen van kunststof of composiet duurzaamheid en onderhoudsgemak bieden. Wat stijl betreft, zijn dichte schuttingen verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen om de schutting aan te passen aan uw persoonlijke smaak. Hieronder noemen wij een veelvoorkomende opties voor dichte schuttingen:

Houten schuttingen

Dichte houten schuttingen zijn een populaire keuze voor privacy, omdat ze in verschillende houtsoorten zoals geïmpregneerd vuren en grenen, Douglas en hardhout, beschikbaar zijn. Ze kunnen worden gebouwd met planken die dicht tegen elkaar aan liggen om een ondoorzichtige barrière te creëren.

Hout beton schutting

Een dichte hout beton schutting combineert de schoonheid van natuurlijk hout met de duurzaamheid van beton. De houten panelen voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan uw buitenruimte, terwijl de betonpalen en onderplaten zorgen voor stabiliteit en langdurige weerstand tegen weersinvloeden.

Composiet schutting

Een composiet schutting is een duurzame en aantrekkelijke keuze voor uw tuin. Gemaakt van een mix van houtvezels en kunststof, biedt deze schutting de natuurlijke uitstraling van hout zonder de nadelen van houtrot, kromtrekken of regelmatig onderhoud.

Bamboeschuttingen

Bamboe biedt een natuurlijke uitstraling en privacy. Bamboematten kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd om de gewenste dichtheid te bereiken. Bamboeschuttingen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook sterk en duurzaam.

Lamellen schutting

Een lamellen schutting, ook wel bekend als Louvre scherm, is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke tuin of buitenruimte. Deze schutting bestaat uit horizontaal verstelbare lamellen waarmee u de mate van privacy kunt aanpassen. U kunt ze openen om licht en lucht door te laten of sluiten voor volledige privacy.

kant en klare haag schutting

Een kant-en-klare haag is een praktische oplossing voor tuinliefhebbers die snel van privacy, groen en structuur in hun tuin willen genieten. Deze voorgekweekte hagen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en groottes, waardoor ze perfect passen bij de specifieke behoeften van uw buitenruimte.

Bezoek onze inspiratie tuinen

Het kiezen van de juiste schutting kan de algehele uitstraling en functionaliteit van uw buitenruimte verbeteren, waardoor het een waardevolle investering is voor uw woning. Onze vakbekwame medewerkers helpen u hier graag bij. Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs op één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord en breng een bezoek aan onze prachtige inspiratie tuinen.