Lamellen plank

Met onze composiet tuinschutting met lamellen planken creëert u een trendy en moderne tuinafscheiding. Dit schuttingsysteem van duurzaam composiet, staat garant voor een jarenlange onderhoudsarme tuinafscheiding.  Smit Compleet Buiten levert diverse composiet schuttingen uit voorraad. Wij kunnen veelal binnen 5 werkdagen al de gewenste schutting bij u thuis afleveren!

Bij Smit Compleet Buiten vindt u altijd de juiste schutting voor de beste prijs. Ook wanneer u bij ons voor de goedkoopste tuinschermen kiest, bieden wij nog steeds betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Filteren

Waar duurzaamheid en elegantie samenkomen

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en trendy, onderhoudsarme tuinschutting is ons composiet lamellen schuttingsysteem wellicht een juiste keuze.

Onze lamellenplanken onderscheiden zich door hun horizontale lamellen ontwerp, wat niet alleen zorgt voor een eigentijdse uitstraling, maar zorgt ook voor een prachtig schaduwspel in uw schutting. Het is alsof de zon speciaal voor u speelt met licht en schaduw op zonnige dagen zodat er een sfeervolle omheining ontstaat.

Eenvoudig zelf te monteren

Onze lamellen-planken schuttingsysteem kan eenvoudig zelf worden gemonteerd. Tussen de palen welke in de grond worden geplaatst worden opsluitbanden geplaatst die de onderste plank van de schutting zullen ondersteunen. Vervolgens worden de speciaal hiervoor geschikte u-sponningen met behulp van bolkopschroefjes aan de palen gemonteerd. Vervolgens kunnen de planken één voor éem eenvoudig in de u-sponningen worden geschoven tot de hoogte van de schutting is bereikt. Zelfs als u geen ervaren klusser bent, zult u met vertrouwen en enthousiasme een prachtige schutting kunnen creëren die solideheid en verfijning uitstraalt.

Duurzaam bestand tegen weer en wind

DuoFuse Composiet Lamellenplanken tuinschermen worden vervaardigd met behulp van een zorgvuldig geselecteerde mix van hoogwaardige materialen. Het composiet bestaat voor 40% uit houtvezel en circa 60% uit kunststof en overige additieven welke moeiteloos weerstand bieden aan de grillen van de natuur. Zo is het materiaal goed bestand tegen alle weersinvloeden en temperatuurverschillen. De planken trekken ook niet krom door invloed van fel zonlicht. Ook zijn deze composiet planken niet gevoelig voor rotten, verkleuring en zullen niet splinteren. Uw schutting blijft gedurende vele jaren fris en nieuw, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over intensief onderhoud.

Visuele pracht met een fraai schaduwspel

Onze lamellenplanken onderscheiden zich door hun horizontale lamellenontwerp, wat niet alleen zorgt voor een eigentijdse uitstraling, maar geeft ook een prachtig schaduwspel in uw schutting. Het is alsof de zon speciaal voor u speelt met licht en schaduw op zonnige dagen, waardoor uw buitenruimte veranderd in sfeervolle oase.

Kleurvariaties voor ieder tuinontwerp

Wij begrijpen dat smaak en stijl subjectief zijn. Daarom is er de keuze uit een fraai kleurenpalet, met opties zoals Stone Grey, Graphite Black, Tropical Brown en Wenge Brown. U bent de kunstenaar van uw buitenruimte en kunt deze perfect afstemmen op uw eigen visie en de totale sfeer.

Persoonlijk en professioneel advies in onze showtuinen

Onze experts staan niet alleen voor u klaar met advies, maar nemen u graag mee op reis door onze showtuinen op alle mogelijkheden te presenteren. Hier kunt u niet alleen informatie opdoen, maar ook de duurzaamheid en de luxe uitstraling van onze schutting-systemen ervaren.