Toscane

Buitenverblijf Toscane is een prachtige combinatie van elegantie en praktische schoonheid. Met zijn platte dak en een karakteristiek rondom overstekend dak, geaccentueerd door verfijnde halfronde sierklossen, brengt dit buitenverblijf een tijdloze charme naar uw tuin. In vergelijking met het geliefde buitenverblijf Siena, onderscheidt Buitenverblijf Toscane zich door het gebruik van hogere ringbalken en gordingen. Buitenverblijf Toscane is hierdoor verkrijgbaar in een indrukwekkende diepte van 5 meter en biedt daarnaast diverse breedtes, zodat u de vrijheid hebt om de perfecte afmetingen te kiezen die passen bij uw unieke buitenomgeving. Ontdek de harmonie tussen functionaliteit en esthetiek met Buitenverblijf Toscane en laat uw buitenruimte transformeren tot een oase van rust en stijl.

Filteren

Overkapping Toscane

Buitenverblijf Toscane prijkt als een sierlijk exemplaar met een plat dak en een overhangend dak dat rondom is afgewerkt met prachtige halfronde sierklossen. Zijn ontwerp vertoont gelijkenissen met het buitenverblijf Siena. Dankzij de toepassing van hogere ringbalken en gordingen kan dit buitenverblijf een grotere overspanning in de diepte bereiken, wat resulteert in een diepte van 5 meter. De montage van de constructie is eenvoudig en snel dankzij verschillende aspecten, waaronder voorgeboorde schroefgaten en op maat afgekorte onderdelen. Bovendien zijn zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen gebruikt, wat het proces vergemakkelijkt.

  • Diepte 500 cm
  • Breedtes 540 t/m 1230 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 6 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken overkapping Toscane

Solide overkapping van Douglas

Gemaakt van onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas-hout, is het buitenverblijf Toscane een toonbeeld van duurzaamheid. Het gebruik van Douglashout zorgt niet alleen voor een natuurlijke en warme uitstraling, maar biedt ook een levensduur van 10 tot 15 jaar zonder behandeling. De natuurlijke warme kleur van Douglas-hout vergrijst prachtig met de tijd. Voor wie de vergrijzing wil voorkomen en de levensduur wil verlengen, biedt de mogelijkheid tot behandeling met beits een uitstekende oplossing.

Wat verhoogt de aantrekkelijkheid van Buitenverblijf Toscane nog meer? Het wordt geleverd als bouwpakket inclusief EPDM-dakbedekking, daktrim, hemelwaterafvoer en bevestigingsmateriaal. De onderdelen beschikken over voorgeboorde schroefgaten, die u stijlvol kunt afwerken met de meegeleverde houten doken. Door o.a. de op maat afgekorte onderdelen en toegepaste zwaluwstaartverbindingen, positionering pennen en de duidelijke bijgeleverde opbouwhandleiding zal het bouwproces moeiteloos verlopen. Overweegt u de montage aan professionals over te laten? Onze gespecialiseerde montageteams staan klaar om deze taak op zich te nemen. Aarzel niet om ons te benaderen en informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden die wij bieden.

Assortiment en opties Toscane buitenverblijven

Met tal van beschikbare opties creëert u uw overkapping van uw dromen. Denk aan wanden, ramen, deuren, steel look modules en glazen schuifwanden tot aan dakbedekking. Tevens is elk buitenverblijf van Trendhout in iedere gewenste kleur te spuiten. Kies bijvoorbeeld voor wit voor een frisse en moderne touch of zwart voor een stoere look.

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend.

Ontdek ons inspirerende XL Experience Center in Blesdijke

Stap binnen in ons XL Experience Center op onze vestiging in Blesdijke en ontdek onze Trendhout buitenverblijven die hier speciaal voor u zijn opgesteld. Hier gaat het verder dan slechts een visuele indruk; u kunt de sfeer en kwaliteit zelf ervaren. Onze showroom is niet alleen een ruimte, maar een inspirerende omgeving waar u volop ideeën kunt opdoen en diverse mogelijkheden kunt verkennen om uw gedroomde overkapping werkelijkheid te maken. Onze toegewijde medewerkers zijn beschikbaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie en persoonlijk advies. Wij heten u van harte welkom in ons XL Experience Center om u te laten inspireren terwijl u de mogelijkheden van Trendhout ontdekt voor een buitenverblijf dat perfect aansluit bij uw wensen.

 

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen