Gladde betonpalen & onderplaten

Bent u op zoek naar een onderhoudsarme tuinschutting die duurzaamheid en stijl combineert? Zoek niet verder. Op deze pagina stellen we onze betonpalen voor als een uitstekend alternatief voor traditionele houten palen. Deze betonpalen zijn speciaal ontworpen om niet te rotten, waardoor u voor de komende jaren kunt genieten van een prachtige en zorgeloze schutting. 


Wat deze betonpalen nog aantrekkelijker maakt, is hun veelzijdigheid in design. Ze passen naadloos bij verschillende tuinstijlen, of u nu een strakke, eigentijdse uitstraling of een meer klassieke tuinambiance nastreeft.

Waarom zou u nog langer compromissen sluiten tussen stijl en gemak? Kies voor onze onderhoudsarme betonpalen en ontdek hoe ze uw tuin kunnen transformeren naar een plek van blijvende schoonheid en weinig zorgen.

Filteren

Gladde betonpalen met diamantkop en onderplaten

Ontdek onze gladde betonpalen met diamantkop, de perfecte keuze voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke schutting. Deze palen zijn verkrijgbaar in een 3-tal kleuropties, waaronder klassiek grijs, eigentijds antraciet en verfijnd gecoat antraciet.

Afmetingen voor verschillende toepassingen

  • 10x10x180 cm: Ideaal voor lage afscheidingen met schermen van 90 cm hoog.
  • 10x10x280 cm: Perfect geschikt voor tuinschermen met een hoogte van 180 cm.
  • 10x10x310 cm: Voor grote hoogteverschillen of een variërende grondhoogte in uw tuin. Tussen de 310 cm lange palen worden twee onderplaten geplaatst voor extra ondersteuning.

Gladde betonnen onderplaten

Onze betonnen onderplaten zijn glad van textuur en meten 3x25x184 cm. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs, antraciet en gecoat antraciet. Deze onderplaten zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een strakke uitstraling toe aan uw schutting.

Voordelen van dit beton schuttingsysteem

  • Duurzaamheid: Betonpalen gaan lang mee en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en rotten niet.
  • Flexibiliteit: Verschillende afmetingen en onderplaat opties past diverse situaties.
  • Onderhoudsarm: Weinig tot geen onderhoud nodig om de schutting in topconditie te houden.

Bij Smit Compleet Buiten bieden we ook een ruime keuze aan bijpassende tuinschermen, zodat u uw tuinafsluiting naar wens kunt samenstellen. Bovendien hebben we naast dit systeem ook motiefplaten beschikbaar voor een meer decoratieve uitstraling. Kies voor een schutting die zowel functioneel als stijlvol is met ons betonschutting systeem.