Florence

Beeld u in: een sierlijk buitenverblijf met een eigentijdse twist en een vleugje landelijke charme. Het platte dak geeft een moderne touch, terwijl het rondom overstekende dak een knipoog geeft naar traditionele elegantie. De subtiele details maken het verschil – afgeschuinde sierklossen voegen een ambachtelijke finesse toe, waardoor een landelijke uitstraling ontstaat. Dit is niet zomaar een buitenverblijf; het is een meesterwerk van stijl en functionaliteit, waar moderne flair hand in hand gaat met tijdloze allure. Welkom in de perfecte balans van het hedendaagse en het rustieke buitenleven.

Filteren

Overkapping Florence

Met zijn gracieuze vorm is Buitenverblijf Florence een elegant platdakstype buitenverblijf, omringd door een overhangend dak en afgewerkt met prachtige afgeschuinde sierklossen. Deze verfijnde afwerking voegt een landelijke en moderne flair toe aan de overkapping. De constructie is moeiteloos en snel te monteren, mede dankzij vooraf geboorde schroefgaten en op maat gesneden onderdelen, alsmede het gebruik van zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen.

  • Diepte 300 / 400 cm
  • Breedtes 420 t/m 1480 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 15 basismodellen

Zelf samenstellen »

Florence overkapping kenmerken

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen