Beton schutting

Bent u op zoek naar een duurzame schutting voor uw tuin? Smit Compleet Buiten biedt hoogwaardige beton schuttingsystemen. Geen zorgen meer over verrotte palen of versleten tuinschermen. Onze betonnen palen bieden een solide basis die de tand des tijds doorstaat, terwijl de schuttingen rusten op stevige betonnen onderplaten. Dit betekent dat u tot in lengte van jaren onbezorgd kunt genieten van een fraaie schutting.

Filteren

Beton schuttingsysteem

Een schutting met betonpalen en betonnen onderplaten is een solide en duurzame optie als afscherming van uw tuin. Dit type tuinafscherming combineert houten of composiet schuttingpanelen met betonnen palen en onderplaten. Ze geven een tuinschutting extra stabiliteit en een zeer lange levensduur.

Een perfecte verbinding van materialen

Het beton schuttingsysteem is het resultaat van de harmonieuze samensmelting van houten tuinschermen met betonnen palen en onderplaten. Dit geeft uw tuin niet alleen een klassieke uitstraling, maar zorgt er ook voor dat uw omheining bestand is tegen de tand des tijds. Betonpalen palen zijn namelijk niet gevoelig voor houtrot in tegenstelling tot houten schuttingpalen

Betonpalen

De betonpalen worden in de grond geplaatst en fungeren als de basis van de tuinschutting. Betonpalen zijn zeer stevig en kunnen en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Betonpalen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen. Zo zijn er o.a. eindpalen, tussenpalen, hoekpalen en T-palen beschikbaar.

Betonnen onderplaten

Onderplaten zijn horizontale betonnen elementen die onderaan de schuttingpanelen, tussen de betonpalen worden geplaatst. Ze helpen om de houten tuinschermen vrij van de grond te houden, waardoor vocht en rot worden tegengegaan. Onderplaten bieden extra bescherming en stabiliteit aan de schutting.

Gladde betonpalen en onderplaten in diverse kleuren

Personaliseer uw schutting met gladde betonpalen en onderplaten, beschikbaar in tinten grijs, antraciet en antraciet gecoat. Dit geeft uw tuin een strakke en eigentijdse uitstraling die naadloos opgaat in verschillende omgevingen.

Sfeervolle motief betonnen onderplaten

Wilt u een vleugje textuur en flair toevoegen aan uw schutting? Kies dan voor motief betonnen onderplaten:

 • Rotsmotief: Breng de natuurlijke charme van gesteente in uw tuin.
 • Leisteenmotief: Voeg een vleugje elegantie toe met het uiterlijk van leisteen.
 • Romeinsmotief: Een klassiek ontwerp met een tijdloze uitstraling.
 • Nostalgiemotief: Breng een gevoel van romantiek en nostalgie in uw buitenruimte.
 • Rabatmotief: Creëer een landelijke uitstraling met deze traditionele stijl.

Grote variatie aan tuinschermen beschikbaar

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten voor uw tuinschermen, elk met zijn eigen karakteristieke eigenschappen:

 • Douglas: Voor een natuurlijke, robuuste uitstraling.
 • Geïmpregneerde vuren & grenen tuinschuttingen: Klassiek, duurzaam en betaalbaar, geschikt voor verschillende stijlen.
 • Hardhouten Tuinschermen: Luxueus en duurzaam, perfect voor een verfijnde ambiance.
 • Composiet Schermen: Eigentijds en onderhoudsarm, ideaal voor moderne tuinen.

De schutting panelen worden tussen de betonpalen bevestigd en vormen het zichtbare gedeelte van de schutting. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, zoals planken, latten, of zelfs decoratieve patronen, afhankelijk van je smaak en privacybehoeften.

De voordelen van een beton schuttingsysteem

Ontdek en voordeel van de lange levensduur en het onderhouds gemak van een tuinschutting met een beton schuttingsysteem:

 • Weerbestendigheid: Betonpalen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zullen niet rotten.
 • Langere Levensduur: Door hun duurzaamheid gaat uw omheining jarenlang mee zonder intensief onderhoud.
 • Milieuvriendelijkheid: Beton is een duurzaam materiaal, wat bijdraagt aan een groenere leefomgeving.
 • Veelzijdig: Door het ruime van verschillende palen, onderplaten en tuinschermen. Voor iedere tuinstijl is er een passende oplossing

Kies voor ons Beton Schuttingsysteem en geniet van de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid voor uw tuin. Ontdek de vele opties en mogelijkheden op compleetbuiten.nl of bezoek onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord. Samen creëeren wij de tuin van uw dromen!