Aanbouw veranda

Bij het zoeken naar jouw perfecte buitenverblijf heb je de keuze uit diverse daktypen, waaronder de aanbouw veranda met een plat dak. Deze houten veranda's zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw woning of huis. Bij Compleet Buiten bieden we het complete assortiment aabouwveranda's in zowel landelijke als moderne uitvoeringen.

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare modellen, elk met unieke kenmerken die voornamelijk zichtbaar zijn in de afbeeldingen.

Filteren
Trendhout veranda's

Ontwerp uw eigen aanbouw veranda met de 3D app van Trendhout

Om uw aanbouw veranda volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit veel modellen zal er altijd een model aanbouwveranda naar wens tussen zitten! Zodra u een type aanbouw veranda gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen zoals ramen of een lichtkoepel. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen

Bij het kiezen van een houten veranda voor bij je huis, heb je de keuze uit drie verschillende uitvoeringen. Elk model is verkrijgbaar in verschillende dieptes en breedtes en onderscheidt zich op verschillende punten, waaronder de aanwezigheid van een overstek, het gebruik van sierklossen, het formaat van de ringbalken, en nog veel meer.

Wil je graag een Trendhout buitenverblijf, maar zie je op tegen de montage? Geen zorgen! Compleet Buiten heeft een groot netwerk hoveniers en houtbouwers  over ervaren montageteams die graag jouw buitenverblijf voor je opbouwen. Mocht jouw dealer geen montageteams beschikbaar hebben, dan bieden wij samen met jouw dealer de mogelijkheid om onze professionele montageteams in te schakelen. Van aankoop tot opbouw, wij staan voor je klaar!