Tand en groef plank

Op zoek naar een strak afgewerkte, duurzame en onderhoudsarme tuinschutting met tand-en-groefplanken? Wij verkopen een fraaie schuttingelementen composiet. Ontdek hier onze composiet schuttingsystemen van DuoFuse!

Wilt u een strakke, duurzame schutting met minimaal onderhoud? Dan is ons composiet schutting-systeem met tand-en-groefplanken een uitstekende oplossing. Duurzaamheid en naadloze afwerking komen samen tot een perfecte tuinomheining. Door de extreme duurzaamheid is een tuinschutting van composiet op termijn de meest goedkope oplossing als omheining van uw tuin!

Filteren

Ontdek DuoFuse tand-en groefplanken voor een perfecte schutting.

Eenvoudige montage en gemakkelijk in onderhoud

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsarme tuinschutting met een strakke afwerking? Onze DuoFuse tand-en-groefplanken zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een schuttingssysteem dat niet alleen indrukwekkende duurzaamheid biedt, maar ook eenvoudig te installeren is.

Eenvoudige montage met U-sponningen

Het slimme montagesysteem maakt gebruik van U-sponningen die aan de stevige composiet palen worden bevestigd. In deze U-sponningen worden de tand-en-groefplanken moeiteloos geschoven. Dit resulteert in een naadloze, strakke afwerking die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend is. Zelfs als u geen ervaren klusser bent, kunt u met vertrouwen en gemak een prachtige schutting realiseren.

Duurzaam en Onderhoudsarm

Tand-en-groefplanken zijn vervaardigd uit hoogwaardig composiet materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ze zullen niet vervagen, rotten of splinteren, waardoor ze jarenlang meegaan zonder intensief onderhoud. Dit betekent meer tijd om van uw buitenruimte te genieten en u minder tijd aan onderhoud hoeft te besteden.

Kleuropties voor diverse tuinstijlen

DuoFuse biedt een scala aan kleuropties, waaronder Stone Grey, Graphite Black, Tropical Brown en Wenge Brown. Zo kunt u uw schutting aanpassen aan uw stijl en een persoonlijk tintje geven aan uw tuin.

Decoratieve panelen voor persoonlijke uitstraling

Voor degenen die een persoonlijke touch willen toevoegen, bieden we decoratieve panelen die perfect bij onze tand-en-groefplanken passen. Hiermee kunt u uw schutting een unieke uitstraling geven en uw tuin nog meer karakter geven.

DuoFuse composiet is gemaakt van een mix van materialen, waarbij de belangrijkste componenten doorgaans bestaan uit gerecyclede kunststoffen en houtvezels. Deze materialen worden zorgvuldig verwerkt en samengevoegd om een duurzaam en milieuvriendelijk composietmateriaal te creëren dat geschikt is voor verschillende toepassingen, waaronder schuttingen, tuindeuren en andere buitenconstructies.

Kenmerken en eigenschappen van Duofuse composiet

Gerecyclede materialen: DuoFuse zet zich in voor duurzaamheid en maakt gebruik van gerecyclede kunststoffen als een van de belangrijkste componenten. Hierdoor worden plastic afvalmaterialen opnieuw benut, wat bijdraagt aan het verminderen van milieubelasting.

Houtvezels: Naast gerecyclede kunststoffen bevatten DuoFuse composietmaterialen ook houtvezels. Deze houtvezels zijn afkomstig van houtsnippers en houtresten, waardoor er minder bomen hoeven te worden gekapt voor de productie.

Bindmiddelen en Additieven: Om de composietmaterialen te vormen en de gewenste eigenschappen te verkrijgen, worden er bindmiddelen en additieven toegevoegd aan het mengsel. Deze ingrediënten dragen bij aan de duurzaamheid, stabiliteit en weerstand tegen weersinvloeden.

Weerbestendigheid: DuoFuse composiet is ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, zonlicht en temperatuurschommelingen, zonder te vervagen, rotten of splinteren zoals natuurlijk hout dat kan doen.

Milieuvriendelijk: Het gebruik van gerecyclede materialen en de duurzaamheid van DuoFuse composiet dragen bij aan een milieuvriendelijke keuze voor buitenconstructies, omdat het niet alleen minder natuurlijke hulpbronnen vereist, maar ook minder afval en milieubelasting genereert.

Over het algemeen biedt DuoFuse composiet een evenwichtige combinatie van duurzaamheid, esthetiek en milieuvriendelijkheid, wat het tot een aantrekkelijke keuze maakt voor wie op zoek is naar hoogwaardige tuinmaterialen met een verminderde impact op het milieu

Vakbekwame verkoopmedewerkers

Bij Smit Compleet Buiten kunt u rekenen op eerlijk en deskundig advies. Onze vakbekwame medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie.

Wij nodigen u van harte uit om onze showtuinen te bezoeken, waar wij u graag inspireren met praktische voorbeelden van ons schutting-systemen. Aan de hand van diverse voorbeelden kunnen wij u het complete systeem tonen en kunt u de duurzame schoonheid van DuoFuse zelf ervaren.