Oud Hollandse tegels

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van onze exclusieve collectie Oud-Hollandse tegels, ontworpen om uw tuin, terras en oprit een tijdloze charme te geven. Laat u inspireren door de rijke keuze aan prachtige kleuren en diverse formaten, waardoor elke steen een nostalgische uitstraling heeft.

Filteren

Oud Hollandse tegels

Oud Hollandse terrastegels stralen dankzij hun open structuur een nostalgische en natuurlijke sfeer uit. Door een speciale productiemethode ontstaan er kleine luchtbelletjes in het beton, wat resulteert in het karakteristieke gaatjespatroon aan de bovenzijde van de betontegel. In ons assortiment vindt u een uitgebreide collectie Oud-Hollandse tuintegels van het hoogwaardige merk ArtiStone, bekend om kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Naast Oud Hollandse tegels zijn er ook Oud Hollandse opsluitbanden, trap­treden, zitelementen en meer beschikbaar. Alle producten in ons Oud Hollands assortiment stralen dezelfde sfeer uit, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn. Met de Oud Hollandse producten van ArtiStone creëert u de mooiste buitenruimtes, waarin u kunt genieten en ontspannen, elke dag van het jaar.

Soorten Oud Hollandse tegels

Onze collectie Oud Hollandse tuintegels is verkrijgbaar in 6 prachtige tijdloze kleuren: Antraciet, Grijs, Carbon, Rood-bruin, Crème en Taupe, en in 5 verschillende diktes. Hierdoor zijn de tegels geschikt voor terrassen, tuinen, looppaden en opritten. De Oud-Hollandse terrastegels met een dikte van 5 cm zijn ideaal voor tuinen, terrassen of looppaden. Voor zwaardere belasting, zoals opritten, zijn er Oud-Hollandse tegels verkrijgbaar in diktes van 7, 8, 10 en 12 cm. Naast de bekende formaten, zoals 40x40 en 60x60 cm, bieden we indrukwekkende grootformaat tegels in diverse afmetingen, zelfs in het giga formaat van 240 cm x 120 cm, wat een luxe uitstraling aan uw tuin geeft. Liever een dikformaat voor de oprit? Dat is ook mogelijk, want ook Oud Hollandse dikformaten van 8 cm dik zijn bij Smit Compleet Buiten verkrijgbaar in 6 kleuren.

Bezoek onze showtuinen

Wilt u onze collectie Oud-Hollandse tegels graag persoonlijk bekijken? Of heeft u behoefte aan meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze sfeervolle inspiratietuinen en showrooms in uw buurt. Bij Smit Compleet Buiten staan we met meer dan 45 jaar ervaring klaar om u eerlijk en vakkundig advies te geven!