Palermo

Welkom in de wereld van tijdloze elegantie met ons strakke en moderne buitenverblijf Palermo, een meesterwerk dat perfect integreert in hedendaagse tuinen. Het ingenieuze ontwerp verbergt alle schroeven zorgvuldig, waardoor de constructie naadloos opgaat in zijn omgeving. Dit buitenverblijf is niet slechts een toevoeging, maar een symbool van verfijning, waar vorm en functie hand in hand gaan voor een betoverend resultaat. Transformeer je buitenruimte met een statement van moderne pracht en onberispelijke stijl.

Filteren

Overkapping Palermo

Buitenverblijf Palermo, met zijn strakke en moderne uitstraling, is een geliefd type buitenverblijf met een plat dak. Dit model geniet populariteit omdat het perfect past in zowel een strakke als een landelijke tuin, waar het een prachtig contrast kan bieden. De montage van de constructie verloopt eenvoudig en snel, dankzij vooraf geboorde schroefgaten en op maat gesneden onderdelen, evenals het gebruik van zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen. Dankzij het slimme ontwerp blijven schroeven aan de buitenzijde van de constructie onzichtbaar.

  • Diepte 250 / 300 / 400 cm
  • Breedtes 310 t/m 1430 cm
  • Premium Bouwpakket
  • Keuze uit 77 basismodellen

Zelf samenstellen »

Kenmerken Palermo overkapping

Ontwerp uw eigen buitenverblijf met de 3D app van Trendhout

Om uw buitenverblijf volledig naar wens aan te passen, bieden wij de geweldige mogelijkheid om deze eenvoudig zelf stap voor stap te ontwerpen met onze eigen 3D app van Trendhout. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten! Zodra u een type buitenverblijf gekozen heeft, kunt u hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Uiteraard is het gebruik van onze 3D app volledig kosteloos en vrijblijvend. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel vrijblijvend met 0561 451 252 of bezoek één van onze vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug of Emmeloord

Zelf mijn overkapping ontwerpen