Bestrating Steenwijk

Bestrating Steenwijk

Bestrating Steenwijk

Woont u in Steenwijk? En wilt u bestrating kopen voor uw tuin?

Het grootste assortiment bestrating van de regio Steenwijk vindt u bij Smit Compleet Buiten.
Ons bestratings- en tuinhoutcentrum is te vinden op een steenworp afstand van Steenwijk, in Blesdijke. Onze showtuin is binnen 20 minuten bereikbaar met de auto vanuit Steenwijk. De snelste weg rijdt u via Witte Paarden. Waarna u vervolgens de weg naar Paasloo en Oldemarkt aanhoudt. Vlak voor Oldemarkt neemt u op de rotonde bij de sportvelden de 1e afslag (rechts). U volgt de weg met de bocht mee naar rechts richting de Blesse. Na ca. 600 m2 vindt u ons aan de rechterzijde.

Smit Compleet Buiten de specialist in bestrating voor Steenwijkerland!

Met vestigingen in Blesdijke, Scharsterbrug en Emmeloord vindt u bij Smit het grootste assortiment bestrating en tuinhout van regio Steenwijkerland. Maar ook voor stapelblokken, tuinverlichting, tuin-schuttingen, siergrind, tuinsplit, buitenverblijven en nog heel veel meer bent u bij Smit in Blesdijke aan het juiste adres!

Al meer dan 45 jaar specialist in bestrating

Sinds 1976 is ons bedrijf gevestigd aan de Markeweg 155 in Blesdijke. In deze jaren heeft Smit een grote naamsbekendheid en goede reputatie opgebouwd in zowel Steenwijkerland als ver daarbuiten. Bij Smit staat kwaliteit hoog in het vaandel en de service naar u als klant op de 1e plaats. Door de jarenlange ervaring van Smit en haar medewerkers bent u altijd verzekerd van juiste informatie en het beste advies. Ook leveren wij de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor het realiseren van uw droomtuin!

Sierbestatingshop

Bestrating voor elke tuinstijl en budget

De tuin is voor veel mensen de afgelopen jaren nog belangrijker geworden. Het is een verlengstuk van de woning. En plek om te genieten, te ontspannen en je goed te voelen. Een tuin is iets persoonlijks. De keuze voor een specifieke tuinstijl onthult niet alleen de voorkeuren van haar bewoner(s). Het vertelt ook een verhaal over hun karakter en levensstijl. Of het nu gaat om een weelderige cottage-tuin die nostalgisch aandoet, een strakke en moderne buitenruimte die ordelijkheid benadrukt, of een wilde, ongetemde tuin die vrijheid symboliseert - elke bloem, elk pad en elk detail draagt bij aan het unieke portret van de persoon die de tuin zijn thuis noemt

Wenst u een tuin met een industriële uitstraling, een mediterrane uitstraling of wilt u juist een landelijke sfeer? Welke tuinstijl u ook wenst, de mogelijkheden op het gebied van tuinen zijn bij Smit Compleet Buiten enorm.

De aanleg van sierbestrating in Steenwijk

U kunt ervoor kiezen de terrastegels of bestrating voor uw tuin of oprit zelf aan te leggen. Echter realiseert u zich wel dat het juist aanleggen van bestrating vakwerk is. Beter is om de aanleg van uw nieuwe terras over te laten aan een professional. Voor het laten aanleggen kunnen wij u vrijblijvend in contact brengen met vakbekwame stratenmakers of hoveniers in omgeving Steenwijk.

Uitkiezen bestrating Steenwijk

Het uitkiezen van bestrating is leuk, maar er komt ook best wat bij kijken. Kiest u voor keramische tuintegels, betontegels of gebakken bestrating? Belangrijke factoren bij het kiezen van sierbestrating zijn o.a. het budget, de ondergrond en ligging van de tuin. Wilt u graag persoonlijk advies over sierbestrating voor uw tuin, terras of oprit in Steenwijk of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op of breng ons een bezoek. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de tuinbranche en voorzien u graag van vrijblijvend persoonlijk advies voor het maken van de juiste keus voor uw tuin.

Een tuin is als een persoonlijke handtekening in de natuur. De keuze voor een specifieke tuinstijl onthult niet alleen de voorkeuren van de bewoner, maar vertelt ook een verhaal over hun karakter en levensstijl. Of het nu gaat om een weelderige cottage-tuin die nostalgisch aandoet, een strakke en moderne buitenruimte die ordelijkheid benadrukt, of een wilde, ongetemde tuin die vrijheid symboliseert - elke bloem, elk pad en elk detail draagt bij aan het unieke portret van de persoon die de tuin zijn thuis noemt. Het is meer dan een arrangement van planten; het is een levend canvas van zelfexpressie en individualiteit.

Bestratingsplein

Op ons bestratings-plein met een verscheidenheid aan presentatiedisplays, vindt u een enorme keuze aan sierbestrating en tuintegels van alle A-merk fabrikanten en in vele verschillende kleuren en formaten. Hier kun u alle soorten bestrating en tuintegels van dichtbij bekijken en vergelijken.

Overdekt Garden Experience Center

Ook als het weer even tegenzit kunt u nog steeds bij ons terecht in Blesdijke. Ons overdekte Garden Experience Center van maar liefst 1.250 m² biedt een enorme keuze aan bestrating, tuinhout, buitenverblijven, tuinverlichting en meer.

Ceramic Store

Keramische tuintegels zijn ontzettend populair. Daarom hebben wij een speciale Ceramic Store, hier staat een mega assortiment keramische terrastegels in alle kleuren, designs en formaten overzichtelijk bij elkaar. Bezoek onze showtuin en bekijk de talloze mogelijkheden op het gebied van keramische tuintegels.

Bestrating snel bezorgd bij u in Steenwijk!

Doordat wij beschikken over grote voorraden en eigen transportmogelijkheden komen wij uw bestelling persoonlijk afleveren in Steenwijk.